Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,024
1.5 Aylık her şeyin kutusu faturası garantisi duruyor ne kadar eder aşşağı yukarı
hocam ram 2 tanemiAlıntıyı görüntüle
1.5 Aylık her şeyin kutusu faturası garantisi duruyor ne kadar eder aşşağı yukarı
Biraz dengesiz sistem olmuş bence. Kötü bir psu iyi bit ekran kartı ve işlemci. Ram cidden 8×1 mi?Alıntıyı görüntüle
Biraz dengesiz sistem olmuş bence. Kötü bir psu iyi bit ekran kartı ve işlemci. Ram cidden 8×1 mi?
Ram 2x8 faturadan öyle gözükmüş , itopyadan hazır sistem olarak almıştım o yüzden öylehocam ram 2
hocam ram 2 tanemi
10k eder gibiAlıntıyı görüntüle
Ayrı ayrı satmak istisna durum yoksa hep daha iyidir. Psu baya düşürüyor sistem karizmasını.Ram 2x8 faturadan öyle gözükmüş , itopyadan hazır sistem olarak almıştım o yüzden öyle![]()
Ben de şüpheyle aldım da daha önceki kullandığım msi mag a650 den daha çok memnun kaldım tabi uzun vadeye bakmak lazım kasa çok güzel ama psu çok güven vermiyorAyrı ayrı satmak istisna durum yoksa hep daha iyidir. Psu baya düşürüyor sistem karizmasını.
12-13k
Toplu satarsan 12-14 tahmini
10.5k koyun düşürün fiyatıAlıntıyı görüntüle
adresi ver kargolayım direkt sana10k
10.5k koyun düşürün fiyatı
adresi ver kargolayım direkt sana
max koyacağınız fiyat 11.5 12kdır kimsede para yok 2.el de kimse fazla para vermek istemiyor çok uzuzn zamandır 2.elle uğraşıyorum hep böyle ilan boşa dururadresi ver kargolayım direkt sana