Karakter/ İtem Geliştirme Oyunları

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,097
Merhaba,

Mobil için karakter veya item geliştirme oyunu önerir misiniz? P2W olmaması ya da ucuz olması önemli.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba,

Mobil için karakter veya item geliştirme oyunu önerir misiniz? P2W olmaması ya da ucuz olması önemli.
Dan The Man çok güzel piksel grafikli biraz Metal Slug esimtileri olan stres atmalık oyun.

Dan The Man çok güzel piksel grafikli biraz Metal Slug esimtileri olan stres atmalık oyun.
Bir de sürekli telefonu elime almamı gerektiren bişey istemiyorum, işte boş vakitlerde oynamak amacıyla istiyorum.

Örneğin Clash royale güzel ama P2W dibi para yatırmadığın sürece bişey yapamıyorsun.

• Beğen
Bir de sürekli telefonu elime almamı gerektiren bişey istemiyorum, işte boş vakitlerde oynamak amacıyla istiyorum.

Örneğin Clash royale güzel ama P2W dibi para yatırmadığın sürece bişey yapamıyorsun.
Tam istediğin türde değil ama dead cells telefonda çok keyifli

Diablo immortal.

M E T İ N 2

Bu öyle değil zaten. Arada eniştemle arena modu gibi bir mod var onu giriyoruz. Telefon fena değilse PSP ve PS2 emülatörü indir enfes oyunlar var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pixel sevmiyorum ya :(

Yandan oynanan oyunları sevmiyorum :(

İndiriyorum bakacağım ama işyerinde oynayacağım için uygun olacak mı emin değilim.
Diablo p2w diye biliyorum baya şikayet edildi ama oyuncusu çok

Bu öyle değil zaten. Arada eniştemle arena modu gibi bir mod var onu giriyoruz. Telefon fena değilse PSP ve PS2 emülatörü indir enfes oyunlar var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diablo p2w diye biliyorum baya şikayet edildi ama oyuncusu çok
Clash Royale P2W olmasa onu oynayacaktım.

Bi yandan çalışırken bir yandan da oyun kendi kendine oynasın ama karakter gelişsin güçleneyim istiyorum.

• Beğen
Clash Royale P2W olmasa onu oynayacaktım.

Bi yandan çalışırken bir yandan da oyun kendi kendine oynasın ama karakter gelişsin güçleneyim istiyorum.
Bende de öyle bir şey var. Eğer GFN dışınds online olmayan bir oyun oynuyorsan arkada illaki bir şey indiririm. Clash of Clans bakabilirsin. Real Racing 3 de güzel ama hep indirmeler geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,515
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri