Çözüldü✓ Amd Radeon Software Özel Çözünürlük Ayarlanmıyor

NawieR

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, bilgisayara özel çözünürlük ayarlamaya çalışıyorum. Ekran kartım AMD R7 200 series (farkındayım eski bir ekran kartı, ancak şu anda yeni bir bilgisayar alacak durumum yok). Konunun daha önce de forumda açıldığının farkındayım, ancak diğer çözümler bana uygun değildi, çünkü ekran kartında Virtual Super Resolution özelliği yok.

şöyle bir hata alıyorum:

Ekran görüntüsü 2023-08-01 161222.png
Ekran görüntüsü 2023-08-01 161235.png

Merhaba, bilgisayara özel çözünürlük ayarlamaya çalışıyorum. Ekran kartım AMD R7 200 series (farkındayım eski bir ekran kartı, ancak şu anda yeni bir bilgisayar alacak durumum yok). Konunun daha önce de forumda açıldığının farkındayım, ancak diğer çözümler bana uygun değildi, çünkü ekran kartında Virtual Super Resolution özelliği yok.

şöyle bir hata alıyorum:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam ekran kartı desteklemiyor diyor zaten yapacak bir şey yok maalesef

Hocam Monitörün maximum yapabileceği pixel üstünde yazarsanız bu hatayı verebilir veya HZ değerini destekleyen dışında yaparsanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve zaten dikkatli okursanız bu ekran ile uyumlu değil yazıyor

En iyi cevap olarak rapor ederseniz sevinirim

Hocam Monitörün maximum yapabileceği pixel üstünde yazarsanız bu hatayı verebilir veya HZ değerini destekleyen dışında yaparsanız

ve zaten dikkatli okursanız bu ekran ile uyumlu değil yazıyor

En iyi cevap olarak rapor ederseniz sevinirim
monitör daha yüksek bir pixeli desteklerken daha düşük bir pixeli desteklememesinin mümkünatı varmıdır bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın

şöyle bir hata alıyorum:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
uyumlu değildir kendisi diyor neyi zorluyorsunuz

monitör daha yüksek bir pixeli desteklerken daha düşük bir pixeli desteklememesinin mümkünatı varmıdır bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın
Hocam Altta yazıda ne yazıyor kendin tekrar oku
Ekrana uyumlu değil diyor yani yazdığın değerler ile ilgili sorunun var sadece çözünürlük değil olay

Hocam Altta yazıda ne yazıyor kendin tekrar oku
Ekrana uyumlu değil diyor yani yazdığın değerler ile ilgili sorunun var sadece çözünürlük değil olay
yazdığım değerler bir çok oyuncunun kullandığı değerler çözünürlükle ilgili bir olay/sorun değilse nedir yardımcı olursanız sevinirim

konuyu bilmeden ve yorumları okumadan boş cevap yazmayın.
ne boş boş cevabı ne bu tavır bende girdim şimdi 2k monitörüm var 1080x1080 çözünürlüğünü desteklemiyor ekran ve ekran kartı artık insanlardan yardım isteyip bu şekilde tavırda bulunmasın insanlar canımız sıkılıyor

ne boş boş cevabı ne bu tavır bende girdim şimdi 2k monitörüm var 1080x1080 çözünürlüğünü desteklemiyor ekran ve ekran kartı artık insanlardan yardım isteyip bu şekilde tavırda bulunmasın insanlar canımız sıkılıyor
kendi tavırlarına baksan daha hoş olucak ve senin monitörün beni ilgi alakadar eden bir şey değil eğer bu konu hakkında herhangi bir bilgin yoksa yorum yapmana gerek yok

kendi tavırlarına baksan daha hoş olucak ve senin monitörün beni ilgi alakadar eden bir şey değil eğer bu konu hakkında herhangi bir bilgin yoksa yorum yapmana gerek yok
dostum sen problemli misin ekranın desteklemiyor o çözünürlüğü ne bu tavırlar?

o çözünürlük yerine 1280x720 deneyin çalışıcaktır

driverın sorunlu olmadığını ve sizin ekranınınızın desteklemediğini anlayabilirsiniz...

dostum sen problemli misin ekranın desteklemiyor o çözünürlüğü ne bu tavırlar?

o çözünürlük yerine 1280x720 deneyin çalışıcaktır

driverın sorunlu olmadığını ve sizin ekranınınızın desteklemediğini anlayabilirsiniz...
diyelimki benim monitörüm desteklemiyor peki benimle aynı monitöre sahip olan arkadaşım bu çözünürlüklerle nasıl oyun oynuyor bunuda söyliyebilirmisiniz? ve zaten 1280x720 direkt çözünürlük ayarlarımda var ve ben 1080x1080 yapmak istiyorum çünkü 4:3 ayarında oyun oynamak istiyorum

ve bana problemli demişsiniz sorunun cevabını bilmeden sadece yorum yapmak için yorum yapan birinin söylediklerini ne kadar umursarım sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,554
Üyeler
186,348
Son üye
_YAMAN_
Geri