Esca
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
------------------------
hangisini almak daha mantıklı
Elinde işlemci var ise satma ama illa ki en tepe anakarti almana gerek yok. B550 anakartlar yeterli olur.r7 5800x3d işlemci var satıp ddr5 işlemci ne alabirimki
Hocam asusu neden protesto ediyorsunuzHard seviye OC yapmayacaksan bu kartların hiçbir anlamı yok. DDR5'de geçmeyeceksen bu iki karttan birini alabilirsin fazlasıyla yeterli olur.
Yine hangisini alırsın diye sorarsan Asus'u protesto ettiğim için MSI alırım.
Attığın kartlar ile yorum istiyorsan üstte belirttim yine MSI.
Hocam asusu neden protesto ediyorsunuz
Ürün kalitesi konusunda benim şikayetim yok ama yazılım konusunda haklısınız bazen donanımları görmüyor ve başka başka sıkıntılarda cabasıBirçok nedeni var. İlki ürünlerinin arkasında eskisi gibi durmaması, doğru düzgün destek sağlayamaması ve çok çeşit yapacağız deyip çoğu üründe eski kalitesinin olmaması, yıllardır düzeltmediği yazılımı da çileği (3 top marka içinde en kötü yazılıma sahip).
2 Ay önce çoğu içerik üreticisi tarafından tepki almıştı, ben ise daha uzun süredir zaten yapıyordum
Alıntıyı görüntüle
Gereksiz pahalı Gigabyte veya Aorus modelleri anakart için kalitede biçilmiş kaftan asla yarı yolda koyamaz------------------------
Ayrıca Gigabyte/Aorus modelleri çoğunlukla F/P olur------------------------
piyasada aorus modeli yokkiGereksiz pahalı Gigabyte veya Aorus modelleri anakart için kalitede biçilmiş kaftan asla yarı yolda koyamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Gigabyte/Aorus modelleri çoğunlukla F/P olur