Neler Yeni

hangi anakart daha iyi asus vs msi

Starlex

80+ Silver

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Starlex

80+ Silver

Veya

Dediğim gibi konu gigabyte veya aorus ise her zaman f/p odaklı kaliteli işçilik olur

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Veya

Dediğim gibi konu gigabyte veya aorus ise her zaman f/p odaklı kaliteli işçilik olur
Adamın elinde zaten msi x570 gaming plus var, attığınız kartların bu karttan bir farkı yok hatta bir tanesi daha kötü. Gelip random Gigabyte seviciliği yapmayın ya.

Bir de f/p odaklı vs. papağan gibi tekrarlıyorsunuz. Size bunu kim öğrettiyse iyi sallamış. Umarım bu forumda da engel lisesinin bir sınırı yoktur, liste bayağı oldu.

Starlex

80+ Silver
Adamın elinde zaten msi x570 gaming plus var, attığınız kartların bu karttan bir farkı yok hatta bir tanesi daha kötü. Gelip random Gigabyte seviciliği yapmayın ya.

Bir de f/p odaklı vs. papağan gibi tekrarlıyorsunuz. Size bunu kim öğrettiyse iyi sallamış.
bu forumda bir egolu insan furyası var almış başını yürüyor acaba ne kötülüğünü gördünüz gigaybte ın bilemedim burada boş boğazlık yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses yongası dışında giriş/çıkış aygıtlarında bir fark yok fakat VRM kalitesi olarak Tomahawk daha üst bir kart.

Ben para harcayacağım, soğutma önemli 8k ve az üstünü de verrim diyorsanız Aorus Master o zaman olur :) Bir tık gereksiz, bu sokete bu kadar yatırım.
zaten o fiyata am5 önermem gerekirdi orada haklısınız

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

Bir de f/p odaklı vs. papağan gibi tekrarlıyorsunuz. Size bunu kim öğrettiyse iyi sallamış. Umarım bu forumda da engel lisesinin bir sınırı yoktur, liste bayağı oldu.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08B4V583Q/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bunu alıyom

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Alabilirsiniz yeterli olur, her ihtimale karşı Flash BIOS belleği oluşturmayı unutmayın.
teşekürler

Alabilirsiniz yeterli olur, her ihtimale karşı Flash BIOS belleği oluşturmayı unutmayın.
unutmadan bide 2x32 yada 4x16 ram tavsiyen varmı rgb li beyaz olursa çok iyi olur

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    29.6 KB · Hit: 41

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kağan UĞURLU
Hocam nacizane tavsiyemo fiyatlara çıkılıyorsa kesinlikle am5 alın. Daha yeni 6800 tl ye MSİ MAG b650m Mortar wifi anakart aldım. İndirime giriyor. 7600x ya da 7600 lü bir işlemci alın güncel olur sisteminiz. 5 yıl boyunca bu anakartı rahatlıkla kullanırsınız.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Hocam nacizane tavsiyemo fiyatlara çıkılıyorsa kesinlikle am5 alın. Daha yeni 6800 TL ye MSİ MAG b650m Mortar wifi anakart aldım. İndirime giriyor. 7600x ya da 7600 lü bir işlemci alın güncel olur sisteminiz. 5 yıl boyunca bu anakartı rahatlıkla kullanırsınız.
elimde zaten 5800x3d var bunu satıp 7700x almam gerek kurtarması için işlemci 12k anakart 8 10k okadar bütçe yok

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Piyasa da beyaz RAM kalmamış :)
16x4 sinle'de alınabilir de DUAL kanal yine çoğu zaman kurtarsa da, QUAD'da uyum problemleri olabiliyor.

Geçen forumda mıydı bir yerde mi daha görmüştüm, yine QUAD'da biri sorun yaşıyordu iki tane dual RAM taktığında, sorun durumunu en aza çekmek için bu şekilde 2 öneri attım.
bendede sıkıntı var şuan 4x8 ram var sürekli sök tak yapıyorum bios sıfırlıyorum anca düzeliyor

Piyasa da beyaz RAM kalmamış :)
16x4 sinle'de alınabilir de DUAL kanal yine çoğu zaman kurtarsa da, QUAD'da uyum problemleri olabiliyor.

Geçen forumda mıydı bir yerde mi daha görmüştüm, yine QUAD'da biri sorun yaşıyordu iki tane dual RAM taktığında, sorun durumunu en aza çekmek için bu şekilde 2 öneri attım.
BU NASIL. https://ty.gl/jl15uvfpq5

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,737
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom