3 bin TL ye ikinci el 144 hz ni monitör alabilirsinMonitör konusunda kriterim yok açıkçası. Sadece samsungun 24 crg5 ve lc24f396 ürünlerine baktım. Görünüşü güzel dursa da özelliklerini bilmiyorum tabi ki. Yardımcı olursanız sevinirim.
2.ek dışında alma 2. El asus alMonitör konusunda kriterim yok açıkçası. Sadece samsungun 24 crg5 ve lc24f396 ürünlerine baktım. Görünüşü güzel dursa da özelliklerini bilmiyorum tabi ki. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kargoylamı alcan eldenmiRadarıma almamı önerdiğin ürünler var mı ikinci el bakmak için
Asus 144hz monitör yaz en düşüğünü sırala oradan bak zaten 144 hz asusu fazla yok bi bak ordan buraya linkini at bakalımElden İstanbuldayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi ürünlerini önerirsin 2. El bulabileceğim
Bakacağın şeyleri söyliyimElden İstanbuldayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi ürünlerini önerirsin 2. El bulabileceğim
Kavisli neden önermiyorsunBakacağın şeyleri söyliyim
IPS panel olacak
Alacağın markalar lg, dell, asus, aoc, viewsonic, msi, benq vb
Pivot olursa süper olur, birde model 2019-2020 sonrası üretildiyse daha güzel olur.
TN panel ve kavisli monitörlere bakma.
Işık süzmesi oluyorKavisli neden önermiyorsun
Dışarıdayım şu an eve geçince başını ağrıtırımAsus 144hz monitör yaz en düşüğünü sırala oradan bak zaten 144 hz asusu fazla yok bi bak ordan buraya linkini at bakalım
TeşekkürlerIşık süzmesi oluyor
Monitör konusunda kriterim yok açıkçası. Sadece samsungun 24 crg5 ve lc24f396 ürünlerine baktım. Görünüşü güzel dursa da özelliklerini bilmiyorum tabi ki. Yardımcı olursanız sevinirim.