Öneri Dying light 2'yi bitirdim ekstra napabilirim?

Oyunu almadan önce net 80 saat oynanır falan diyorlardı ama biraz imkansız gibi geldi bana olsa olsa 60 saat falan olur gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9 Levelde olunan şeyi diyorsanız hayır ulaşmadım. Ulaşınca ne oluyor ?

Keşke hikayeyi sona bırakıp önce yan görevleri yapsaydım öyle daha iyi olurdu gibime geldi.
galiba yeni skiller açılıyo ve çok op silahlara geçebiliyorsunuz benim silarlarım şuan 600 vuruo glb o seviyede çok daha üst seviye silahlar ve silahlarda daha farklı oluyo

Yani sürekli aldığın tadı, tükettiğin ürünü değiştirirsen daha keyif alırsın oyun oynamaktan. Benim oyun profilime DL2 gibi dolu bir oyunun arkasına bir de Cyberpunk 2077 zor olurdu. Yani kendimi biliyordum. Ama sen kaldırabikeceksen oyna. Sana önerim farklı oyun türlerine bak. Sürekli aksiyondan gitme. Bir zaman gelir oyun oynamak keyif vermiyor dersin. Enis Cherryson ı örnek alıyorum ben. Kütüphanemde hem aksiyon hem RPG hem bulmaca hem pixel art hem de strateji oyunu var. Oyun kültürünü geliştir.
cp boş mu la bilmediğimden soruyorum.

cp boş mu la bilmediğimden soruyorum.
CP boş demedim. Aksine... Yani ben tam bir oyunun arkasına bir tam oyun oynamam, şahsımca böyle yani. DL2 ardına CP2077 bana ağır gelirdi.

CP boş demedim. Aksine... Yani ben tam bir oyunun arkasına bir tam oyun oynamam, şahsımca böyle yani. DL2 ardına CP2077 bana ağır gelirdi.
Hee anladım hocam.

Ara oyun olarak ne önerebilirsin çoğu oyunu oynayabilirim belli bir tarz olması gerekmiyor benim için.

İnside falan tamam kısa galiba ama diğer oyunların oyun süresi çokta kısa değil diye biliyorum. Yine de teşekkürler.
Journey 3 saat. Abzu 2 saat. Somerville 2.5 saat. Undertale 7 saat. Stardew Valley bir uzun. Ama o da gir çıklık bir oyun. Gireyim 30 dk kafa dağıtayım tarzı bir oyun.

Oyun bitti biraz yan görev falan kaldı ama ekstra yapacak bir şey var mı ? @Che_ hocam sen baya bir oynamıştım galiba oyunu.
Oynadım da 80 saat sonra save gitti. En sonki ana görevim VNC Kulesi görevinden sonrakiydi. Topluluk haritalarını oynayabilirsin güzel birkaç tane var. Harper ve Avcı Kadın ajanlarının görevlerini yapabilirsin.

Journey 3 saat. Abzu 2 saat. Somerville 2.5 saat. Undertale 7 saat. Stardew Valley bir uzun. Ama o da gir çıklık bir oyun. Gireyim 30 dk kafa dağıtayım tarzı bir oyun.
Oynadım da 80 saat sonra save gitti. En sonki ana görevim VNC Kulesi görevinden sonrakiydi. Topluluk haritalarını oynayabilirsin güzel birkaç tane var. Harper ve Avcı Kadın ajanlarının görevlerini yapabilirsin.
Dl2nin hikayesi bana çokta ağır gelmedi en iyisi ben biraz oyun bakayım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dl2nin hikayesi bana çokta ağır gelmedi en iyisi ben biraz oyun bakayım.
Bence hikayesi güzeldi keşke devamını da görebilseydim. İlk oyunun hikayesi yüksek potansiyelli ama harcanmıştı.

Bence hikayesi güzeldi keşke devamını da görebilseydim. İlk oyunun hikayesi yüksek potansiyelli ama harcanmıştı.
Keşke oyunun sonundan sonra ne olduğunu anlatan dlc olsaydı mesela benim sonumda aiden ve hakon beraber bir yere gittiler ama belli değil farklı bir mapte falan geçebilirdi ama olacağını sanmam anca 3. oyunda falan yaparlar bunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Keşke oyunun sonundan sonra ne olduğunu anlatan dlc olsaydı mesela benim sonumda aiden ve hakon beraber bir yere gittiler ama belli değil farklı bir mapte falan geçebilirdi ama olacağını sanmam anca 3. oyunda falan yaparlar bunu.
Bir tane daha hikaye DLC'si çıkacak

Oyunu silip benim gibi kotuleyebilirsin.Şahsen ne oyun sonunu ne de hikâyesini beğenmedim 1. Oyundan sonra biz nasıl daha iyi parkur yaparız demişler oyun hikayesini unutmuşlar.Onlarca saat aradığım kardeşini iki sahnede görüyoruz ve oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,507
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri