Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,172
Varsa var buranın yöneticisi sen deilsin sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İster derim ister demem sizene ulan
Varsa var buranın yöneticisi sen deilsin sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İster derim ister demem sizene ulan
10 konuda bir tane iki tane görüyoruz. Abartmayın, rica ediyorum.Şu teknoloji dışı konular teknoloji konularından fazla olmaya başlamadımı ya? Burası whatsapp değil arkadaşlar. Teknoloji ağırlıklı forum. Tamam konu dışı diye bir konu başlığı var ama bazı kesim forumu sadece laga luga etmek için kullanıyor. Teknoloji konusunda yardım edecez millete konu bulamıyoz nerdeyse. Sesim kalınlaşmıyor nedir ya![]()
Kurtlar vadisiyle alakası yok ben kendimi bildim bileli böyleyim bi pp ile insanları böyle mi yargılıyorsun![]()
![]()
Sen çok kurtlar vadisi izlemişsin dostum. Her izlediğinin etkisi altında kalmamanı öneririm. Sıkıntı çıkarır...
Hocam güldürmeyin beni10 konuda bir tane iki tane görüyoruz. Abartmayın, rica ediyorum.
Hocam güldürmeyin beni![]()
Çünkü senin genler değişik kardeşim, onlar kalınlaştı diye senin kalınlaşmayacak.Arkadaşlar 13 yaşındayım. Yaşıtlarımın sesleri kalınlaşmış durumda. Ama benimki hala incecik. Kendileri de sesimin ince olduğunu söylüyorlar. Sesim ince olduğu için oyunlarda başkalarıyla konuşmaya utanıyorum. Çünkü yaşımın küçük olduğunu anlıyorlar hemen. Neden arkadaşlarımın sesi kalınlaştı ama benimki hala kalınlaşmamış olabilir?
Hormonbenimle aynı yaşta olan arkadaşlarımın sesleri şuan kalın. onlar konuşurken utanmıyorlar oyunda ama ben konuşunca hemen yaşın kaç senin diyorlar
ben 17 yim 16 ya kadar civciv gibiydi. Şuan çoğu kız sesinin tonu çok iyi diyor.Arkadaşlar 13 yaşındayım. Yaşıtlarımın sesleri kalınlaşmış durumda. Ama benimki hala incecik. Kendileri de sesimin ince olduğunu söylüyorlar. Sesim ince olduğu için oyunlarda başkalarıyla konuşmaya utanıyorum. Çünkü yaşımın küçük olduğunu anlıyorlar hemen. Neden arkadaşlarımın sesi kalınlaştı ama benimki hala kalınlaşmamış olabilir?