Sesim Neden Kalınlaşmıyor?

Varsa var buranın yöneticisi sen deilsin sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İster derim ister demem sizene ulan
😂 😂 😂 Sen çok kurtlar vadisi izlemişsin dostum. Her izlediğinin etkisi altında kalmamanı öneririm. Sıkıntı çıkarır...

Şu teknoloji dışı konular teknoloji konularından fazla olmaya başlamadımı ya? Burası whatsapp değil arkadaşlar. Teknoloji ağırlıklı forum. Tamam konu dışı diye bir konu başlığı var ama bazı kesim forumu sadece laga luga etmek için kullanıyor. Teknoloji konusunda yardım edecez millete konu bulamıyoz nerdeyse. Sesim kalınlaşmıyor nedir ya😂
10 konuda bir tane iki tane görüyoruz. Abartmayın, rica ediyorum.

😂 😂 😂 Sen çok kurtlar vadisi izlemişsin dostum. Her izlediğinin etkisi altında kalmamanı öneririm. Sıkıntı çıkarır...
Kurtlar vadisiyle alakası yok ben kendimi bildim bileli böyleyim bi pp ile insanları böyle mi yargılıyorsun

Ekler

• Ek Açıklama 2020-07-01 212410.png
    Ek Açıklama 2020-07-01 212410.png
    65.5 KB · Hit: 70
Arkadaşlar 13 yaşındayım. Yaşıtlarımın sesleri kalınlaşmış durumda. Ama benimki hala incecik. Kendileri de sesimin ince olduğunu söylüyorlar. Sesim ince olduğu için oyunlarda başkalarıyla konuşmaya utanıyorum. Çünkü yaşımın küçük olduğunu anlıyorlar hemen. Neden arkadaşlarımın sesi kalınlaştı ama benimki hala kalınlaşmamış olabilir?
Çünkü senin genler değişik kardeşim, onlar kalınlaştı diye senin kalınlaşmayacak.
Sana önerim zaman makinesi ile 3 yıl ileri gidip o bedenine girmen olur.
O zamana kalınlaşmış olur. Sen de rahat ben de rahat.

Tüh keşke daha demin bende 6 tane konu dışı başlığı gördüğüm anki ekranın fotosunu çekseydim :(

Seneye kalınlaşır. 12 de ipince olan sesim 13 te başladı. Şimdi 16 yım borozan gibi inan o zaman şikayet edersin. Ama biraz cool yani :D. Konuşurken karşidaki seni ciddiye alabiliyor sesinden dolayı.

Arkadaşlar 13 yaşındayım. Yaşıtlarımın sesleri kalınlaşmış durumda. Ama benimki hala incecik. Kendileri de sesimin ince olduğunu söylüyorlar. Sesim ince olduğu için oyunlarda başkalarıyla konuşmaya utanıyorum. Çünkü yaşımın küçük olduğunu anlıyorlar hemen. Neden arkadaşlarımın sesi kalınlaştı ama benimki hala kalınlaşmamış olabilir?
ben 17 yim 16 ya kadar civciv gibiydi. Şuan çoğu kız sesinin tonu çok iyi diyor.

Geri