R9 7950X3D ve RTX 4090 sistem nasıldır?

Reaksiyon skoru
11
Bir sistem topladım ama daha almadım sistemi önerir misiniz ve birkaç sorum olacak bu sistem hakkında

1 bu sistemde watt yeterli midir sorun olur mu?
2 parçaları ayrı markalardan toplamak sorun yapar mı?
3 bu X3D işlemcilerde sorun varmış ASUS anakartlarda doğru mu bilmiyorum ama umarım doğru değildir
4 RTX 4090 yanma olayları gerçeklerşirmi yoksa bu güç kaynağına güven olur mu?
5 ve son olarak neden bütün herkes 4080 topluyorda 4090 değil (genellikle youtuberler)

Anakart

İşlemci

Ram

Ekran kartı

Soğutucu

PSU(Güç kaynağı)

SSD

Kasa

Bir sistem topladım ama daha almadım sistemi önerir misiniz ve birkaç sorum olacak bu sistem hakkında

1 bu sistemde watt yeterli midir sorun olur mu?
2 parçaları ayrı markalardan toplamak sorun yapar mı?
3 bu X3D işlemcilerde sorun varmış ASUS anakartlarda doğru mu bilmiyorum ama umarım doğru değildir
4 RTX 4090 yanma olayları gerçeklerşirmi yoksa bu güç kaynağına güven olur mu?
5 ve son olarak neden bütün herkes 4080 topluyorda 4090 değil (genellikle youtuberler)

Anakart

İşlemci

Ram

Ekran kartı

Soğutucu

PSU(Güç kaynağı)

SSD

Kasa
RAM rezalet, 4K ya bundan çok daha iyileri var.

@B1L0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birazdan yardım ederler sistem toplamana

hocam Ram'i ben ayarlarım siz sorduğum soruları yanıtlarsanız sevinirim
1- yeterli.
2- RGB leri senkronize etmek gibi ufak detaylar hariç sorun olmaz ben şuana kadar hiç aynı marka olacak diye çabalamadım.
3- ekstra Adaptör kullanılmayacağı için sorun olacağını sanmıyorum.
4- 4090 çok pahalı çünkü, oyun için gereksiz kaçıyor. Malum herkes de zengin değil şu aralar 😀

1- yeterli.
2- RGB leri senkronize etmek gibi ufak detaylar hariç sorun olmaz ben şuana kadar hiç aynı marka olacak diye çabalamadım.
3- ekstra Adaptör kullanılmayacağı için sorun olacağını sanmıyorum.
4- 4090 çok pahalı çünkü, oyun için gereksiz kaçıyor. Malum herkes de zengin değil şu aralar 😀
hocam bende zengin değilim tam 2 yıldır çalışıyorum asgari ücrete yakın alıyorum gereksizse bende 4080'ne düşürüyorum

hocam bende zengin değilim tam 2 yıldır çalışıyorum asgari ücrete yakın alıyorum gereksizse bende 4080'ne düşürüyorum
pek güvenilmiyorsun bu arada

eski hesabın yokmu genelde hepsinin hesabı falan olur pc ile ilgilenenlerin

Öncelikle 4080 ve bu işlemciyi takabilecek maddi gücün varsa tavsiyem 4090 takmadır çünkü burada herkes fakir edebiyatı yapacak ne gerek var diyecek. Size tavsiyem bütçe yetmiyorsa iki ay daha çalışıp 4090 almanizdir.

Öncelikle 4080 ve bu işlemciyi takabilecek maddi gücün varsa tavsiyem 4090 takmadır çünkü burada herkes fakir edebiyatı yapacak ne gerek var diyecek. Size tavsiyem bütçe yetmiyorsa iki ay daha çalışıp 4090 almanizdir.
4090 15 sene gider bence 1080p de

4080 12 falan

Bilgisayar gerçekten senin için bu kadar önemli mi peki? Zengin değilsen, bilgisayar sayesinde para kazanmıyorsan bu bütçelerde sistem toplamak gereksiz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,769
Üyeler
187,568
Son üye
GAMER.GEN.TR
Geri