Tabii ki, buyurun.Teşekkürler sana bir soru sorabilir miyim ?
Donanım arşivi sistem 2 yi aldım şimdi idarelik bir monitörle driver ve yüklemeleri yapacaktım.Fakat monitörden görüntü alamıyorum VGA hdmi dönüştürücü ile ekran kartına bağladım fakat şu anda monitörden görüntü alamamakdayım bilgisayar ilk başladığında ekran kartının fanları dönüyor sonrasında bilgisayar ve ekran kartı ışığı çalışsa da ekran kartı fanları dönmüyor anlamadım Monitör ve donanım olarak sorun yok dönüştürücüye 105 TL verdim s linkin neden görüntü alamıyorum yardımcı olun lütfenTabii ki, buyurun.
Yani kısaca Monitörden görüntü alamıyorum daha sistem yeni acaba monitörde mi sıkıntı var diyeceğim sanmıyorum dönüştürücü geçen çalışıyordu anlamadımTabii ki, buyurun.
Yapabileceğim pek bir şey yok maalesef, bilemiyorum.Donanım arşivi sistem 2 yi aldım şimdi idarelik bir monitörle driver ve yüklemeleri yapacaktım.Fakat monitörden görüntü alamıyorum VGA hdmi dönüştürücü ile ekran kartına bağladım fakat şu anda monitörden görüntü alamamakdayım bilgisayar ilk başladığında ekran kartının fanları dönüyor sonrasında bilgisayar ve ekran kartı ışığı çalışsa da ekran kartı fanları dönmüyor anlamadım Monitör ve donanım olarak sorun yok dönüştürücüye 105 TL verdim s linkin neden görüntü alamıyorum yardımcı olun lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani kısaca Monitörden görüntü alamıyorum daha sistem yeni acaba monitörde mi sıkıntı var diyeceğim sanmıyorum dönüştürücü geçen çalışıyordu anlamadım