İnanç Olarak Çıkmazda Olmak

Biliyorum ayetin anlamını, ona rağmen günümüzde modern hayatta geçerli değil diyorum bende ancak köylerde vardır.
tam tersi parası olan istediği kadar kızlar beraber gezebiliyor hatta daha rahatlar bu devirde ,ama fazla evlilik 1000 de biri kadar rahat/kolay değil

Neyinden anlar adam sevmiyorsa sevmez bende Kemalist değilim ama içimde hep Atatürk değil ama bir Mustafa Kemal Paşa sevgisi yatar.
Atatürkün önemini biliyoruz ama Kemalizmi ret ediyoruz.
Aynı şey, daha bunun farkına varamayaz ahrazsınız

Profil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
O resmi değiştirmeyi 100 sene önce 7 düvel geldi, denedi, başaramadı.

Bu saatten sonra da bırak seni, bütün dünya birleşse, değiştirmeye gücü yetmez.

Beğenmiyorsan, yallah arabistana. Senin zihniyetine daha uygun olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyinden anlar adam sevmiyorsa sevmez bende Kemalist değilim ama içimde hep Atatürk değil ama bir Mustafa Kemal Paşa sevgisi yatar.
Atatürkün önemini biliyoruz ama Kemalizmi ret ediyoruz.
Kemalizm zaten Atatürkçülük demektir. Birini reddedip diğerini seviyorum demek, Allah var Tanrı yok demek gibi bir şey.

Ben zaten kemalist ya da Atatürkçü değilim ikisinin ayrımından da anlamam. Osmanlı paşası Mustafa Kemal den Allah razı olsun
derim o kadar neden bu kadar yararı olmuş bir adama tamamen düşman olayım. Benim için aynı şey Enver Paşa ve Abdülhamit içinde geçerlidir.
Tarihi şahsiyetlere ve milli kahramanlara tamamen kin beslemek zararlı ve saçmadır. Ama bir yerde kendisinin politikalarını sevmeyebilirim.
@Hoope

Pp deki ne yaptığı bilinmez adami değiştir benim için mesut Yılmaz fanlarının sözünün hükmü yok
Ne yaptığını bilmiyorsun madem, konuşma profilim hakkında
Saygıdan sevgiden bahseden adam nasıl konuşuyor. Hiç şaşmaz böyleleri. En büyük vatansever bunlardır en ahlaklı bunlardır yersen :( Yada yaşı küçük diye yorumladım.
Ben herkese saygı demedim git önce mesajımı oku ben saygı duyulacak adam vardır saygı duyulmayacak adam vardır dedim ayrıca 17 yaşındayım burada yaşımı sorgulayacak adam değilsin

Ne yaptığını bilmiyorsun madem, konuşma profilim hakkında

Ben herkese saygı demedim git önce mesajımı oku ben saygı duyulacak adam vardır saygı duyulmayacak adam vardır dedim ayrıca 17 yaşındayım burada yaşımı sorgulayacak adam değilsin
Sen saygı duyulacak adamsın yani. Tamamdır racon abi.

Geri