Neler Yeni

İnanç Olarak Çıkmazda Olmak

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Biliyorum ayetin anlamını, ona rağmen günümüzde modern hayatta geçerli değil diyorum bende ancak köylerde vardır.
tam tersi parası olan istediği kadar kızlar beraber gezebiliyor hatta daha rahatlar bu devirde ,ama fazla evlilik 1000 de biri kadar rahat/kolay değil

Hoope

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
Profil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
O resmi değiştirmeyi 100 sene önce 7 düvel geldi, denedi, başaramadı.

Bu saatten sonra da bırak seni, bütün dünya birleşse, değiştirmeye gücü yetmez.

Beğenmiyorsan, yallah arabistana. Senin zihniyetine daha uygun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyinden anlar adam sevmiyorsa sevmez bende Kemalist değilim ama içimde hep Atatürk değil ama bir Mustafa Kemal Paşa sevgisi yatar.
Atatürkün önemini biliyoruz ama Kemalizmi ret ediyoruz.
Kemalizm zaten Atatürkçülük demektir. Birini reddedip diğerini seviyorum demek, Allah var Tanrı yok demek gibi bir şey.

KAANT10X

80+ Bronze
Ben zaten kemalist ya da Atatürkçü değilim ikisinin ayrımından da anlamam. Osmanlı paşası Mustafa Kemal den Allah razı olsun
derim o kadar neden bu kadar yararı olmuş bir adama tamamen düşman olayım. Benim için aynı şey Enver Paşa ve Abdülhamit içinde geçerlidir.
Tarihi şahsiyetlere ve milli kahramanlara tamamen kin beslemek zararlı ve saçmadır. Ama bir yerde kendisinin politikalarını sevmeyebilirim.
@Hoope

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Pp deki ne yaptığı bilinmez adami değiştir benim için mesut Yılmaz fanlarının sözünün hükmü yok
Ne yaptığını bilmiyorsun madem, konuşma profilim hakkında
Saygıdan sevgiden bahseden adam nasıl konuşuyor. Hiç şaşmaz böyleleri. En büyük vatansever bunlardır en ahlaklı bunlardır yersen :( Yada yaşı küçük diye yorumladım.
Ben herkese saygı demedim git önce mesajımı oku ben saygı duyulacak adam vardır saygı duyulmayacak adam vardır dedim ayrıca 17 yaşındayım burada yaşımı sorgulayacak adam değilsin

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş
En iyisi bir yandan Kur'an'ı okumaya başlaman

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Tüh be kaçırmışım bu konuyu bugün.

-nisay

80+ Bronze
Ne yaptığını bilmiyorsun madem, konuşma profilim hakkında

Ben herkese saygı demedim git önce mesajımı oku ben saygı duyulacak adam vardır saygı duyulmayacak adam vardır dedim ayrıca 17 yaşındayım burada yaşımı sorgulayacak adam değilsin
Sen saygı duyulacak adamsın yani. Tamamdır racon abi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom