Bizaman sonra şeytan vesvese veriyorHocam ben öyle düşünmüyorum ya. İnsan cidden neden ben diyor bir zaman sonra.
Aynı şey, daha bunun farkına varamayaz ahrazsınızNeyinden anlar adam sevmiyorsa sevmez bende Kemalist değilim ama içimde hep Atatürk değil ama bir Mustafa Kemal Paşa sevgisi yatar.
Atatürkün önemini biliyoruz ama Kemalizmi ret ediyoruz.
sorgulamak şeytan işi miBizaman sonra şeytan vesvese veriyor
Saygıdan sevgiden bahseden adam nasıl konuşuyor. Hiç şaşmaz böyleleri. En büyük vatansever bunlardır en ahlaklı bunlardır yersenAynı şey, daha bunun farkına varamayaz ahrazsınız
Pp deki ne yaptığı bilinmez adami değiştir benim için mesut Yılmaz fanlarının sözünün hükmü yokAynı şey, daha bunun farkına varamayaz ahrazsınız
O resmi değiştirmeyi 100 sene önce 7 düvel geldi, denedi, başaramadı.Profil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
Kemalizm zaten Atatürkçülük demektir. Birini reddedip diğerini seviyorum demek, Allah var Tanrı yok demek gibi bir şey.Neyinden anlar adam sevmiyorsa sevmez bende Kemalist değilim ama içimde hep Atatürk değil ama bir Mustafa Kemal Paşa sevgisi yatar.
Atatürkün önemini biliyoruz ama Kemalizmi ret ediyoruz.
Ne yaptığını bilmiyorsun madem, konuşma profilim hakkındaPp deki ne yaptığı bilinmez adami değiştir benim için mesut Yılmaz fanlarının sözünün hükmü yok
Ben herkese saygı demedim git önce mesajımı oku ben saygı duyulacak adam vardır saygı duyulmayacak adam vardır dedim ayrıca 17 yaşındayım burada yaşımı sorgulayacak adam değilsinSaygıdan sevgiden bahseden adam nasıl konuşuyor. Hiç şaşmaz böyleleri. En büyük vatansever bunlardır en ahlaklı bunlardır yersenYada yaşı küçük diye yorumladım.
Sen saygı duyulacak adamsın yani. Tamamdır racon abi.Ne yaptığını bilmiyorsun madem, konuşma profilim hakkında
Ben herkese saygı demedim git önce mesajımı oku ben saygı duyulacak adam vardır saygı duyulmayacak adam vardır dedim ayrıca 17 yaşındayım burada yaşımı sorgulayacak adam değilsin