🔥🔥7.1 USB OYUNCU KULAKLIĞI 135 LİRA🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,222
BU ÜRÜNÜ BİR YIL ÖNCE ARKADAŞIMA 200 LİRAYA ALMIŞTIK BEN DE BİR TANE ALDIM HERKESE ÖNERİRİM.
SADECE KULAKLIK PADİ ŞUAN 200 LİRADAN BAŞLIYOR BENCE KAÇIRMAYIN.
-POLOSMART KULAKLIK YAZILIMIYLA DA ÇALIŞIYOR DİYE BİLİYORUM -
- SİTE GÜVENİLİRDİR TOPLAM4,5 TANE ÜRÜN ALDIM SİTEDEN POLOSMART , DAVİD CLARK , MF PRODUCT ,HOUSE PRATİK ÜRÜNLERİNİN RESMİ SİTESİDİR -

ÜRÜN LİNKİ

0024709_mf-product-strike-0605-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-usb-siyah_510.jpeg
0024711_mf-product-strike-0605-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-usb-siyah_510.jpeg
0024712_mf-product-strike-0605-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-usb-siyah_510.jpeg

Son düzenleme:
Geçen senede bunun gibi redragon kulaklık indirimi vardı hatırlayan var mı? Hala onu kullanıyorum. Bu alınır mı?

Ped kısmı azıcık da olsa rahat olduğunu bilsem, kulağın oradaki sert kısma değmeyeceğini bilsem sipariş vereceğim.

Ped kısmı azıcık da olsa rahat olduğunu bilsem, kulağın oradaki sert kısma değmeyeceğini bilsem sipariş vereceğim.
kulağım padin içine giriyordu benim , ama belki sizin kulağınız büyük olabilir o yüzden kesin bir şey diyemeyeceğim

kulağım padin içine giriyordu benim , ama belki sizin kulağınız büyük olabilir o yüzden kesin bir şey diyemeyeceğim
1691612920649.png

Kulağım ufak da bazı kulaklıkların pedi mesela büyük, rahat olmuyor. Kulak şu işaretlediğim yere değiyor. Orası da tahta gibi sert olduğundan kulağı acıtıyor.

Urun tabii ki iyi degil ama 135tl icin cok iyi bence

Alıntıyı görüntüle

Kulağım ufak da bazı kulaklıkların pedi mesela büyük, rahat olmuyor. Kulak şu işaretlediğim yere değiyor. Orası da tahta gibi sert olduğundan kulağı acıtıyor.
ben de yan da ki padlere değiyor sandım, dediğiniz yere değme olmuyor hiç isterseniz alın en kötü iade edersiniz. Çünkü kulaklık pad leri sadece 200 liradan başlıyor.

Sepete ekleyip ödeme kısmı a gelince ödeme yöntemi yok diye bir yazı çıkıyor ödeme yapamıyorum arkadaşlar bilgisi olan var mı

Geri