Doom Eternal Oynayamıyorum

Zultia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Merhaba Doom Eternal Satın Aldım Oyunla Ilgili Pek Bilgim Yok Kafa dagıtmak Için oynicağım indirim döneminde 87 tl lik paketi aldım ama campaing yani story moduna giremiyorum diğer modlars girincede direk elimde silahla başlıyorum acaba yanlış birşeymi aldım yardımcı olur musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Doom Eternal Satın Aldım Oyunla Ilgili Pek Bilgim Yok Kafa dagıtmak Için oynicağım indirim döneminde 87 TL lik paketi aldım ama campaing yani story moduna giremiyorum diğer modlars girincede direk elimde silahla başlıyorum acaba yanlış birşeymi aldım yardımcı olur musunuz
Sanıtı myear one pass satın almısim buney

Ekler

• 20230810_022054.jpg
    20230810_022054.jpg
    1.5 MB · Hit: 48
Merhaba Doom Eternal Satın Aldım Oyunla Ilgili Pek Bilgim Yok Kafa dagıtmak Için oynicağım indirim döneminde 87 TL lik paketi aldım ama campaing yani story moduna giremiyorum diğer modlars girincede direk elimde silahla başlıyorum acaba yanlış birşeymi aldım yardımcı olur musunuz

standart olanı alacaktın

Oyunu almadan dlclerini almışsınız.

Hocam indirili olmayabilirmiş belki steam dlc diye indirmemiştir.

Adsız.png

Bu mu aldım dediğin?

Yoksa bu mu?

Adsız.png

Geri