www.asus.com
ustaa sen bilirsin bunun sürümüne nasıl bakabilirimEn son sürüm 5409 sürümü. Eğer senin BIOS sürümün 5409'dan düşükse güncelleyebilirsin.
PRIME A320M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PC’lerini toplayan kişilere kullanışlı yazılımlar ve özelliklerle...www.asus.com
Dxdiag'ta BIOS yazan tarafta yazar. Eğer orada yazmıyorsa direkt BIOS'a girip sürümüne bakabilirsin.ustaa sen bilirsin bunun sürümüne nasıl bakabilirim
Çalıştır'a "dxdiag" yazıp enterlıyorsun.işte yolunu anlatırsam sevinirim
Sendeki sürüm 5220, en güncel BIOS değil yani. 12 CPU's derken 12 thread demek istiyor.ben bunu yazdımda bana böyle bi sayfa gelmedi bide 12 cpus yazıyo ne demek istiyo
Onu flash'ına atıyorsun, BIOS'a girip EZ Flash'ı seçiyorsun, sonra flashının içindeki dosyayı seçiyorsun, evet deyip onaylıyorsun. Güncelleme başladığında PC kapanırsa anakart mort olur.tmm nası güncellicez şimdi ben bunu indirdim
mort olur derkenOnu flash'ına atıyorsun, BIOS'a girip EZ Flash'ı seçiyorsun, sonra flashının içindeki dosyayı seçiyorsun, evet deyip onaylıyorsun. Güncelleme başladığında PC kapanırsa anakart mort olur.
Güncelleme yaparken herhangi bir şekilde elektrik kesintisi olmaması lazım, eğer olursa anakarttaki BIOS çipinin içerisine tamamen BIOS yazılmadığı için PC'niz kullanılamaz hâle gelecektir.mort olur derken
şimdi kesinti olmaz inşallah ne kadar sürer tahmini olarakGüncelleme yaparken herhangi bir şekilde elektrik kesintisi olmaması lazım, eğer olursa anakarttaki BIOS çipinin içerisine tamamen BIOS yazılmadığı için PC'niz kullanılamaz hâle gelecektir.