20 lik diş çekimi nasıl olur

Bizim insanımız nesilden nesile diş hekimi korkusu bırakıyor maalesef.

3 tane 20 lik dişim çıktı su ana kadar iki tanesi güzel çıktı 1 tanesi hafiften diger dişe etki etti
ben daha önce cektirmediğime pişmanım ön alt çenemdeki dişlerim çarpaşık oldu
Yaş kaç

Hocam doktor sadece 2 diş işaretlemiş 20 lik diş 4 tane diger ikisini ne zaman çektircem veya şartmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dişimin gömülü olup olmadığını nasıl anlayacağım

Son düzenleme:
bana atılmadı
Röntgen çektinizmi önceden

kardo kurkutmak gibi olmasında benim 20 lik diş den cektigim acıyı ömrüm boyunca bişeyden cekmedim damaga baskılıysa dişin ameliyatlık olursun benim gibi damagı yarıcak dişi alacak biraz acıtacak benim gözümden yaş gelmişti yani uyuştugu halde hissediyordum sonra damagı dikecek 1 2 hafta sıcak soguk bişey yiyemiceksin pipetle beslenirsin muhtemelen sonra dikiişleri söküyor normale dönüyon inşallah damaga yapışık degildir dişlerin
Şenin yaşın kaç

Ortodonti tedavisi sırasında 2 20lik dişimi aynı anda çekmişti doktor.

Ortodonti tedavisi sırasında 2 20lik dişimi aynı anda çekmişti doktor.
Acıdımi hocam benimkide ortodonti için

o dişler ağız içinde görünüyor mu
Hocam en arkadaki dişler demi evet gözüküyor lar sagdaki diger dişlerim gibi ayni hizada ama soldaki dişim biraz aşağıda kalmış fazla degil sol disimden şimdi korkuyorum

Acıdımi hocam benimkide ortodonti için

Hocam en arkadaki dişler demi evet gözüküyor lar sagdaki diger dişlerim gibi ayni hizada ama soldaki dişim biraz aşağıda kalmış fazla degil sol disimden şimdi korkuyorum
Hocam acımak değil de dişin birinin kanaması uzun sürmüştü. Uyuşturduktan sonra dişi çekmek için biraz kaba kuvvet uyguluyor doktor, ben ilk defa diş çektirdiğim için öyle bir şey beklemiyordum. Benim hastane fobim olmasına rağmen çok sorun yaşamadım, umarım sizde yaşamazsınız.

Geri