Meb açıkladı : artık af yok!

Son sınıf öğrencilerine güzel bir düzenleme gelmeli bazı okullar son sınıflara ders çalışmaya yönelik hazırlık yapıyor ama çoğu okul yapmıyor bu yüzden de açık öğretime geçiş yapıyorlar öğrecilerde haklı

Son sınıf öğrencilerine güzel bir düzenleme gelmeli bazı okullar son sınıflara ders çalışmaya yönelik hazırlık yapıyor ama çoğu okul yapmıyor bu yüzden de açık öğretime geçiş yapıyorlar öğrecilerde haklı
hocam yok yazmıyorlardı yani yapmıyorlarsa bile öğrenci gelmiyordu birde yapsalar bile kimse gelmiyordu

Öğrenciler zor duruma düşmemek için uğraşıyorlar abi son sınıf olmuşsun gidiyorsun sınava çalışacağın yerde sınavla alakası olmayan durumları işleyen kıl elemanlar oluyor. Sırf zaman kaybı devamsızlık falan derken olan yine öğrenciye oluyor.

Son düzenleme:
Açıkçası şanslıymışım ki gene ders çalışıyordum veya dershanedeydim.
Sanırsam artık okul içinde kütüphaneye fenan salarlar tek

getirsinler abi benim arkadaş belki 60 gün okula gelmedi yine de bitirdi. bi tanesi basıyordu parayı geçiyordu sınıfı böyle daha iyi. ne bu 12.sınıf olduk diye okula gelmeme havaları falan.

getirsinler abi benim arkadaş belki 60 gün okula gelmedi yine de bitirdi. bi tanesi basıyordu parayı geçiyordu sınıfı böyle daha iyi. ne bu 12.sınıf olduk diye okula gelmeme havaları falan.
Doğrudur hocam hatta bazıları evde ders çalışıyorum diye okula gitmeyip zar zor 2 milyona giriyorlar.

Mebin müfredatı var amacı bunu öğretmek üniversiteye geçiş için ekstra bir çalışma yapmıyor çünkü zorunlu değil.

1692184514410.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri