Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Böyle bir şey zaten yok mu? Sınıf tekrarı var devamsızlık affı da yok yoksa ben mi yanlış biliyorum
12.sınıflar için hocam
Böyle bir şey zaten yok mu? Sınıf tekrarı var devamsızlık affı da yok yoksa ben mi yanlış biliyorum
Haydaa ulan nasıl bi döneme denk geldim ben ya dedik 12’de serbest hem ders çalışırız hemde işte çalışırız buna da el attılar12.sınıflar için hocam
hocam yok yazmıyorlardı yani yapmıyorlarsa bile öğrenci gelmiyordu birde yapsalar bile kimse gelmiyorduSon sınıf öğrencilerine güzel bir düzenleme gelmeli bazı okullar son sınıflara ders çalışmaya yönelik hazırlık yapıyor ama çoğu okul yapmıyor bu yüzden de açık öğretime geçiş yapıyorlar öğrecilerde haklı
Doğrudur hocam hatta bazıları evde ders çalışıyorum diye okula gitmeyip zar zor 2 milyona giriyorlar.getirsinler abi benim arkadaş belki 60 gün okula gelmedi yine de bitirdi. bi tanesi basıyordu parayı geçiyordu sınıfı böyle daha iyi. ne bu 12.sınıf olduk diye okula gelmeme havaları falan.
Mebin müfredatı var amacı bunu öğretmek üniversiteye geçiş için ekstra bir çalışma yapmıyor çünkü zorunlu değil.Son sınıf öğrencilerine güzel bir düzenleme gelmeli bazı okullar son sınıflara ders çalışmaya yönelik hazırlık yapıyor ama çoğu okul yapmıyor bu yüzden de açık öğretime geçiş yapıyorlar öğrecilerde haklı