Netflix vs Disney Plus

Reklam Amaçlı Paylaşım
Ben öyle çok dizi film izleyen biri değilim.
Zamanımı kaliteli geçireyim, keyif alayım diyorum. Sizce Disney + mı Netflix mi?
Yani Disney Plus daha bir hitap ediyor gibi ama bilemedim. Sizce hangisi? Neden?
Netflix hariç BluTV, Disney+, FilmBox, IPTV Tarzı satışlar yapıyorum. Ucuza almak istersen ve dikkatini çektiysem discord var ise discord yok ise instagramını paylaşırsan eklerim ve anlaşabiliriz.

Bence tam tersi. Netflixe para vermeye değmez. Disney plus alınıp izlediğin netflix içeriklerini korsan izleyebilirsin. Zaten pek fazla olmuyor.
işe korsan girecekse hiç hesap alınmasın daha iyi?
2 sitenin de tüm içeriği korsanda mevcut zaten

Disneyplus alma aldırma

Disneybi kere alsan yeter zatn pek izlicek bişey kalmaz kısa sürede. Netrlix daha uzun soluklu

disney de içerik yokki, netflixin bi kütüphanesi var farklı türde içerikleri var ama disney çok az içeriği var anca görüntü kalitesini yüksek olarak film izlemek isterseniz oradan açıp izleyebilirsiniz başka türlü yok yani

15 TL'ye disney satıyorlar bence disneyde de kaliteli seriler var marvel star wars başlıca

Zamanımı kaliteli geçireyim, keyif alayım diyorum. Sizce Disney + mı Netflix mi?
Yani Disney Plus daha bir hitap ediyor gibi ama bilemedim. Sizce hangisi? Neden?
disney +

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Disney.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri