Max 3000 bosch matkap önerisi

Bunun içinden uçları çıkıyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun tek bataryalısı alınır mı
uç yok ancak çift batarya var bütçen varsa çift batarya alman senin için daha iyidir

Arkadaşın tavsiye ettiği alet ile duvar delemezsiniz sadece vidalama.Ahşap veya metal delmek için uygundur çok bastırırsanız doğru uç ile tuğla veya ytong delebilir ama uygun bir makine değil.
Sizin asıl isteğiniz nedir onu belirleyip bir alet bakmanız da fayda var.

Arkadaşın tavsiye ettiği alet ile duvar delemezsiniz sadece vidalama.Ahşap veya metal delmek için uygundur çok bastırırsanız doğru uç ile tuğla veya ytong delebilir ama uygun bir makine değil.
Sizin asıl isteğiniz nedir onu belirleyip bir alet bakmanız da fayda var.
benim ev işleri için masadır dolaptır delmek için max 3000 3500 siz önerirseniz bosch olsun ama başka marka istemiyorum

Dewalt ın matkabını kullanıyorum ev için bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Darbeli matkap aramıyorsan çok para verme.

Dewalt ın matkabını kullanıyorum ev için bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Darbeli matkap aramıyorsan çok para verme.
hocam ben hani marka olsun bide garantisi falan olsun diye bir kere alıcam zaten ondan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uç yok ancak çift batarya var bütçen varsa çift batarya alman senin için daha iyidir
hocam https://www.hepsiburada.com/bosch-v-line-103-parca-vidalama-matkap-ucu-set-pm-HB00001611VQ bu o matkapa uygun olur mu

bosch gereksiz pahalı knk bence. einhell var bende aynı düşüncedeydim aldım. gayet memnunum alman markası bosch aratmaz. ondan iki katı güçlü olur bu fiyata

Geri