Iphone 11 ne kadara gider ?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar elimde yurt içi Iphone 11 beyaz 128 GB var. Aralık 2024’e kadar garantisi var. Pil sağlığı %95. İlk günden beri kırılmaz cam ve koruyucu kılıf ile kullanıyorum. En ufak kılcal çizik bile yok. Model yükseltmek için satmak istiyorum. Ne kadara ilana koymalıyım ?

20.000 ₺ diye düşünüyorum

Çok farklı ilanlar görüyorum. Sağlıklı bir şey bulamadım doğrusu. Teşekkür ederim.
Herhangi bir ilana bakmadım objektif şekilde fikrimi söyledim. Sıfırı 23 bin civarında ve sanırım telefon 6-7 ay kullanılmış. Hatta 64gb fiyatına bile gider ama ürünün cidden sıfır ayarında olduğunu alıcıya şüphelendirmeden kanıtlamanız gerek. Yani 20-21 arası ederi var benim kanaatimce.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii piyasada sıfırından fazlaya ilana koyan mı dersin, kaçak telefon mu satan dersin yani güvenilir bulunca millet 64gb fiyatına bi kaç ay kullanılmış 128gb'a okeydir

Herhangi bir ilana bakmadım objektif şekilde fikrimi söyledim. Sıfırı 23 bin civarında ve sanırım telefon 6-7 ay kullanılmış. Hatta 64gb fiyatına bile gider ama ürünün cidden sıfır ayarında olduğunu alıcıya şüphelendirmeden kanıtlamanız gerek. Yani 20-21 arası ederi var benim kanaatimce.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii piyasada sıfırından fazlaya ilana koyan mı dersin, kaçak telefon mu satan dersin yani güvenilir bulunca millet 64gb fiyatına bi kaç ay kullanılmış 128gb'a okeydir
Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,368
Üyeler
198,959
Son üye
varzeake

Geri