NFSU 2 nereden indirilir?

dedigim site bu zaten kanka cd rom gibi gosteeip kuruyosun dedim ya ugrastiriyo bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adalet meleği, adaletin yeryüzündeki gölgesi 20 senelik pazarda satılmayan oyuna neden para versin adam
her haltı yiyelim de aman crack oyun indirmeyelim aman gunah. disarda kariya kiza bak alkolun dibine vur anneye babaya yalan soyle ama crack indirme😄

dedigim site bu zaten kanka cd rom gibi gosteeip kuruyosun dedim ya ugrastiriyo bu

her haltı yiyelim de aman crack oyun indirmeyelim aman gunah
Eski oyunlar genelde öyle kuruluyor biraz uğraşacaksın yapacak bir şey yok, site aramak emin ol daha uzun sürer 😀

Eski oyunlar genelde öyle kuruluyor biraz uğraşacaksın yapacak bir şey yok, site aramak emin ol daha uzun sürer 😀
aga alakasi yok ya. gta vc google drive yaz 1.1 gb indir masaustune at oyna bu kadar basit niye boyle cd cart curtt ugrastiriyolar anlamiyorum

domuz eti 1 crack 2
kafayi yersin ya deli oluyorum

her haltı yiyelim de aman crack oyun indirmeyelim aman gunah. disarda kariya kiza bak alkolun dibine vur anneye babaya yalan soyle ama crack indirme😄
çok haklısınız başımıza ne geliyorsa bu ahlak bekçileri yüzünden geliyor zaten

Orjinal DVD bulmak imkansız gibi bir şey, hepsi sahtedir CD lerin.
Zaten nfsu 1 ve 2'nin pc için dvdsi yok ki? Cd olarak var. Ps2 için dvd var. Sanırsam xbox da da öyle sanırsam. Gamecube ise gd-rom diye 1.5 gb limitli kendi disk türü var diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri