Yardım Babamı pc almaya nasıl ikna edebilirim

ev sizinse rahat alır kira varsa alması zor

ne yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ev sizinse rahat alır kira varsa alması zor
kira

yine kendin biriktir babanın maaşının yarısını vermesi zor sadece bi 5000-7000 fln üstüne koyar
bilmiyorum işe gideceğim her gün 50 tl biriktiricem ama taktik verin ne yapabilirim

• Üzgün
Reaksiyonlar: Senr
ne yapmalıyım

kira

bilmiyorum işe gideceğim her gün 50 TL biriktiricem ama taktik verin ne yapabilirim
50 tl ile zor ama biriktir kira derdi o bu derken 25 k kalmaz

ne yapmalıyım

kira

bilmiyorum işe gideceğim her gün 50 TL biriktiricem ama taktik verin ne yapabilirim
kiraysa zor hacı kendin part time bir işe git yazında bir iş bulursun dediğim gibi sahibinden sıfır yurt dışı ps5 alırsın 13-14k civarında babanda destek olur biraz alırsın rahat rahat

bence git çalış berberde vesayre bende 13 yaşındayım 12k biriktirdim ve hala biriktiriyorum babamdan 1 kuruş bile almicam bence sende çalış hem paranın değerini çalışmandan anlayamassın oğle biriktir

taksitle alın 25000TL maaşla geçinmek zaten zor 12 ay taksitle alabileceğinizi söyle ay ay ödeyeceğiniz için ikna olabilir her ay 1500TL verse diyelim alacağın pcden 3K - 4K fark olur

ne diye bilirim babama ne yapmalıyım
bence git çalış berberde vesayre bende 13 yaşındayım 12k biriktirdim ve hala biriktiriyorum babamdan 1 kuruş bile almicam bence sende çalış hem paranın değerini çalışmandan anlayamassın oğle biriktir
hangi iştesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri