- Reaksiyon skoru
- 806
ben ondan biraz fazla alıyorum. bekarım. ev kirası falan ödemiyorum. para anca yetiyor. evli falan olsam her ay eksi yazardım. kira vs ödüyorsanız zor yani.maaşı 25.000
ben ondan biraz fazla alıyorum. bekarım. ev kirası falan ödemiyorum. para anca yetiyor. evli falan olsam her ay eksi yazardım. kira vs ödüyorsanız zor yani.maaşı 25.000
25k alıyor 8 yaşımdan beri istiyorum ve 12 yaşımdayımBabanın bir maaşıyla alınabilir alınmasına, adam tüm maaşını bilgisayara verdikten sonra ne yapsın?
yine kendin biriktir babanın maaşının yarısını vermesi zor sadece bi 5000-7000 fln üstüne koyarmaaşı 25.000
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşım 12 ve 25.000 alıyor
kiraev sizinse rahat alır kira varsa alması zor
bilmiyorum işe gideceğim her gün 50 tl biriktiricem ama taktik verin ne yapabilirimyine kendin biriktir babanın maaşının yarısını vermesi zor sadece bi 5000-7000 fln üstüne koyar
50 tl ile zor ama biriktir kira derdi o bu derken 25 k kalmazne yapmalıyım
kira
bilmiyorum işe gideceğim her gün 50 TL biriktiricem ama taktik verin ne yapabilirim
Keşke her şey istemeyle olsa güzel kardeşim ciddi bir bütçe. Yaşın daha küçük takılma böyle şeylere hayatına bak olur elbet.25k alıyor 8 yaşımdan beri istiyorum ve 12 yaşımdayım
kiraysa zor hacı kendin part time bir işe git yazında bir iş bulursun dediğim gibi sahibinden sıfır yurt dışı ps5 alırsın 13-14k civarında babanda destek olur biraz alırsın rahat rahatne yapmalıyım
kira
bilmiyorum işe gideceğim her gün 50 TL biriktiricem ama taktik verin ne yapabilirim
hangi iştesinbence git çalış berberde vesayre bende 13 yaşındayım 12k biriktirdim ve hala biriktiriyorum babamdan 1 kuruş bile almicam bence sende çalış hem paranın değerini çalışmandan anlayamassın oğle biriktir
berber tabii ki işide öğreniuorumne diye bilirim babama ne yapmalıyım
hangi iştesin
babam diyodu berberde veya köftecide diye ben berber derim ozamanberber tabii ki işide öğreniuorum