Telefonunda falan çalışıyor muköye gittim geldim 5ghz ışığı modemde yanmasına rağmen gözükmüyor gitmeden önce hiç bir sorun yoktu reset attım açtım kapadım wi fi alıcısını söktüm çıkarttım pc aç kapa yaptım yine de olmuyor
he görmemişimusta okumadın mı sen yazığımı köye gittim geldim böyle oldu normalde var 5ghz bende
Modemin 2.4ghz bandını kapa sadece 5ghz açık kalsın 5ghz kısa mesafe 2.4ghz uzak mesafe olarak otomatik geçiş yapıyor olabilirköye gittim geldim 5ghz ışığı modemde yanmasına rağmen gözükmüyor gitmeden önce hiç bir sorun yoktu reset attım açtım kapadım wi fi alıcısını söktüm çıkarttım pc aç kapa yaptım yine de olmuyor
hocam siz okumadan mı yazıyorsunuz var destek 1-2 yıldır kullanıyorum köye gittim geldim böyle oldu anlamadım bendecihazınızda 5 ghz destegi oldugundan emin misiniz hocam
normalde ikiside aynı anda gözüküyordu bende 5 e bağlanıyordum 2.4 ü kapatamam evdekiler kullanamazModemin 2.4ghz bandını kapa sadece 5ghz açık kalsın 5ghz kısa mesafe 2.4ghz uzak mesafe olarak otomatik geçiş yapıyor olabilir
Bilgisayarı modemin yanına getirip dener misin Bi benim dediğim mesafe olayıyla mı alakalıymış yoksa başka bir sorun mu varmış öğrenmiş oluruzhocam siz okumadan mı yazıyorsunuz var destek 1-2 yıldır kullanıyorum köye gittim geldim böyle oldu anlamadım bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
normalde ikiside aynı anda gözüküyordu bende 5 e bağlanıyordum 2.4 ü kapatamam evdekiler kullanamaz