5ghz wifi ağım gözükmüyor

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
köye gittim geldim 5ghz ışığı modemde yanmasına rağmen gözükmüyor gitmeden önce hiç bir sorun yoktu reset attım açtım kapadım wi fi alıcısını söktüm çıkarttım pc aç kapa yaptım yine de olmuyor

köye gittim geldim 5ghz ışığı modemde yanmasına rağmen gözükmüyor gitmeden önce hiç bir sorun yoktu reset attım açtım kapadım wi fi alıcısını söktüm çıkarttım pc aç kapa yaptım yine de olmuyor
Telefonunda falan çalışıyor mu

http.192.168.1.1 sitesinden ayarlayabilirsin genelde modemlerin sitesi bu oluyor ama seninkini bilemem

her pcde 5ghz desteği yok sanırım eniştemin laptopunda yoktu aynı wifide ben de vardı

her pcde 5ghz desteği yok sanırım eniştemin laptopunda yoktu aynı wifide ben de vardı
usta okumadın mı sen yazığımı köye gittim geldim böyle oldu normalde var 5ghz bende

Modemin 2.4ghz bandını kapa sadece 5ghz açık kalsın 5ghz kısa mesafe 2.4ghz uzak mesafe olarak otomatik geçiş yapıyor olabilir

cihazınızda 5 ghz destegi oldugundan emin misiniz hocam

cihazınızda 5 ghz destegi oldugundan emin misiniz hocam
hocam siz okumadan mı yazıyorsunuz var destek 1-2 yıldır kullanıyorum köye gittim geldim böyle oldu anlamadım bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modemin 2.4ghz bandını kapa sadece 5ghz açık kalsın 5ghz kısa mesafe 2.4ghz uzak mesafe olarak otomatik geçiş yapıyor olabilir
normalde ikiside aynı anda gözüküyordu bende 5 e bağlanıyordum 2.4 ü kapatamam evdekiler kullanamaz

hocam siz okumadan mı yazıyorsunuz var destek 1-2 yıldır kullanıyorum köye gittim geldim böyle oldu anlamadım bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

normalde ikiside aynı anda gözüküyordu bende 5 e bağlanıyordum 2.4 ü kapatamam evdekiler kullanamaz
Bilgisayarı modemin yanına getirip dener misin Bi benim dediğim mesafe olayıyla mı alakalıymış yoksa başka bir sorun mu varmış öğrenmiş oluruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,530
Üyeler
192,741
Son üye
akra4142
Geri