Aynen speed silver da o olay çok güzel, tuşa hafif basmanın yetmesi, eli çok rahatlatıyor. Ben blue dan geçince kendi elime ne yaşattığımı o zaman anladım.
5-6 ay kadar oldu. Şuana kadar ki deneyimim, yazılım haricinde çok iyi. Yazılım tarafında rgb ayarlamalarında ne yazık ki sorunlarla karşılaştım. Türkçe harflerde rgb yi yazılım üzerinden, kendin custom bir rgb düzeni ayarlayarak ışıklandırmak istediğinde 1 yada 2 tuş yanmıyor. Bu olunca da klavye birden us layout klavyeye dönüyor. Bunu da geri döndürmek için sıfırlaman yetiyor ancak elbette bu bir problem ve daha çözülemedi.
Kısaca yazılım tarafında rgb ile çok uğraşacağım diyorsan, hevesin kırılabilir. Ancak ben o kadar rgb ile tuş tuş atamalar yapıp uğraşmayacağım falan diyorsan, yazılımı üzerinden standart çoğu klavyede olan aydınlatmaları, renklerini değiştirerek kullanabiliyorsun. Bunu bilerek seçimini yap, ben bilerek seçimimi bu klavyeden yana kullanmıştım. Piyasada daha kaliteli uygun fiyatta bir speed silver klavye yok ne yazık ki.