Rehber Borsa İstanbul'a 0'dan Başlayanlar için Alması Gereken 5 Hisse Tipi

Anladım hocam mesleğim gereği mimarlık şirketlerine hakimim en başlarda bu kulvarlardan ilerlesem iyi olacak gibi tekrardan teşekkürler hocam :)
gyo lara ben maalesef güvenmiyorum çok kar bırakıyolar ama bana güven vermiyolar :D

@TeknoPiyon hocam mesela 20 lot talep ettim ama 8lot düştü diyelim para iade oluyor mu

Hocam bende borsada yatırım yapmak istiyorum en hızlı güvenilir borsaya giren tüm halka arzların olduğu banka hangisidir? Garantiyi ve iş Bankasını çok önerenler var bu ikisi arasından hangisi daha iyidir?

hocam ben yapıkredi akbank ve qnb kullanıyorum aktif olarak fiyat takibi içinde osmanlı aktif trader kullanıyorum lakin midası inceliycem
hocam hesabı açtıktan 1 gün sonra kullanabiliyoruz anladığım kadarıyla doğru mudur? Bugün yapıkrediden açtım ama yarın alabileceğim gibi görünüyor. Hatta yarın tatil olması sebebiyle muhtemelen perşembe günü.

hocam hesabı açtıktan 1 gün sonra kullanabiliyoruz anladığım kadarıyla doğru mudur? Bugün yapıkrediden açtım ama yarın alabileceğim gibi görünüyor. Hatta yarın tatil olması sebebiyle muhtemelen perşembe günü.
Hocam sabah açarsanız akşama doğru hesap aktif oluyor genelde akşama doğru yaptıysanız perşembeye kalmıştır şimdiden aramıza hoşgeldiniz

Hocam sabah açarsanız akşama doğru hesap aktif oluyor genelde akşama doğru yaptıysanız perşembeye kalmıştır şimdiden aramıza hoşgeldiniz
Hocam E-Bebek için 20 kesin talep minimum 10 talep yapmıştım 0 çıkmış, paranın tamamı iade oldu. Anlamadım tam, 10 tane lot mu çıkmamış E-Bebek'ten yoksa başka bir şeyi mi yanlış yapmışım? Gitti güzelim E-Bebiş.

Hocam E-Bebek için 20 kesin talep minimum 10 talep yapmıştım 0 çıkmış, paranın tamamı iade oldu. Anlamadım tam, 10 tane lot mu çıkmamış E-Bebek'ten yoksa başka bir şeyi mi yanlış yapmışım? Gitti güzelim E-Bebiş.
Hocam benimde durum aktif gözüküyor ama ne giden para nede gelen lot var. Galiba min lot tutarını yüksek koyduk o yüzden gelmedi 1 yazmak lazımmış😅

Ebebekten kaç lot düştü nasıl görecez yazmıyor bende zirrat kullanıyorum

Minimum talepe her zaman 1 yazmanız lazım
Hocam benimde durum aktif gözüküyor ama ne giden para nede gelen lot var. Galiba min lot tutarını yüksek koyduk o yüzden gelmedi 1 yazmak lazımmış😅
Ebebekten kaç lot düştü nasıl görecez yazmıyor bende zirrat kullanıyorum
5-6 düştü

Geri