XFX MERC RX 6650 XT Yükte 93 derece.

Dostum, iki adet sıcaklık değeri var. Hotspot ve normal ekran kartının sıcaklığı.
Sen Hotspot sıcaklığını ekrana vermiş olabilir misin? Bir de diğer sıcaklık ayarını etkinleştirip bak.
Görev Yöneticisi > Performans kısmında da ekran kartının sıcaklığını görebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1693349550200.png

burada da gösteriyormuş zaten, 75 derece normal. Ama işlemcin alev almış.

Son düzenleme:
Dostum, iki adet sıcaklık değeri var. Hotspot ve normal ekran kartının sıcaklığı.
Sen Hotspot sıcaklığını ekrana vermiş olabilir misin? Bir de diğer sıcaklık ayarını etkinleştirip bak.
Görev Yöneticisi > Performans kısmında da ekran kartının sıcaklığını görebilirsin.
Evet hocam. Kontrol ettim aynı yükte 65-70 derece arası gidip geliyor.

7700x için normal değil mi hocam? :D
Render falan alıyor olsan normal olurdu da şahsen bana pek normal gelmedi. Oyun testlerinde falan o kadar ısındığını hatırlamıyorum yeni işlemcilerin. Daha %13'ünü kullanırken 90 dereceyi geçmiş ama pek bilgili değilim o konularda tabii.

Gpu 2 tempeturu yi açmış olabilirsin eğer açtıysa o hot spot dur bence bidaha kontrol et msi afterburnerdan gpu tempeturu açıkmı diye biliyorsundur ama yinede söylüyüm osd ekranında göster demen gerekiyor
Aynen hocam. GPU2 yi aktif ettiğim için öyle gözüküyormuş.

Dostlar merhaba. Merc RX 6650 XT yükte 93 95 derece arası gidip geliyor. Mesela Amid Evil oynuyorum RTX açık FSR balanced şeklinde. Normal mi bu sıcaklıklar sizce?
bendeki xfx ekran kartında gariplik vardı rx 6600 modeliydi gariptir performance modunda fan döndürmüyordu kart bildiğin 80 90 dereceleri görebiliyordu. incehesaptan sıfır almıştım bios hatasaı olduğu için iade etmiştim yoksa vay ki ne vay. ilk ve son xfx tecrübemdi. sonra gigabyte rx 6600 eagle aldık miss gibi çalışıyor miss.

Meselenin undevolt olduğunu düşünmüyorum. Bende 6700xt Merc var. Yükte kart 60-65 derecelerde falan takılıyor fan %27. Kasa havalandırmam falan iyi. Kasan işlemcin nedir , kaç fan taktın, kartın mining kartı mı? macun değişimi için falan açılmış mı?
Mesele undervolt değil hocam zaten ama undervolt ısınan ekran kartının ısısını düşürür. Bu yüzden yapılması gereken bir işlem 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,562
Üyeler
174,582
Son üye
only1enes
Geri