Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
@RevDeisDou'in belki bilgisi vardır.Tek slot 8 taktığımda tamamını görmesi kafama yatmadı hocam gerçekten ilginç.
@RevDeisDou'in belki bilgisi vardır.Tek slot 8 taktığımda tamamını görmesi kafama yatmadı hocam gerçekten ilginç.
İlginiz için teşekkür ederim@RevDeisDou'in belki bilgisi vardır.
Arkadaşın dediğine göre tek slot 4 gb destekliyor. Ama bende 8 takılı olduğu zaman tam görünüyor.Gerçekten enteresan bir durum, anlam veremedim.
İmkanınız varsa bir yerden 8GB RAM bulup takar mısın. Mhz değerleri aynı olmasına gerek yok ddr3 olsun yeterli.Arkadaşın dediğine göre tek slot 4 gb destekliyor. Ama bende 8 takılı olduğu zaman tam görünüyor.
İkinci slota eskiden takılı olan rami ekledigimde 12 gb olması gerekirken 10 gb görüyor. Cpu-z'den baktığımda net 12 gb RAM görünüyor halbuki. Ben de anlayamadım hocam.
Elimdeki bütün ramleri kombine etmeye çalıştım hocam. 1 2 4 8 sırasıyla 1. Ve 2. Slota taktım. 2. Slot arızalı diye düşündüm ama sonra da arızalı olsa slot hiç görmez veya açılıp kapanırken sistemde sıkıntı olur diye fikir yürüttüm.İmkanınız varsa bir yerden 8GB RAM bulup takar mısın. Mhz değerleri aynı olmasına gerek yok ddr3 olsun yeterli.
2 tane 8GB takınca nasıl tepki vereceğini merak ediyorum.Elimdeki bütün ramleri kombine etmeye çalıştım hocam. 1 2 4 8 sırasıyla 1. Ve 2. Slota taktım. 2. Slot arızalı diye düşündüm ama sonra da arızalı olsa slot hiç görmez veya açılıp kapanırken sistemde sıkıntı olur diye fikir yürüttüm.
Yakın zamanda onu da deneyeceğim hocam ilk fırsatta.2 tane 8GB takınca nasıl tepki vereceğini merak ediyorum.
Arkadaşın dediğine göre tek slot 4 gb destekliyor. Ama bende 8 takılı olduğu zaman tam görünüyor.
İkinci slota eskiden takılı olan rami ekledigimde 12 gb olması gerekirken 10 gb görüyor. Cpu-z'den baktığımda net 12 gb RAM görünüyor halbuki. Ben de anlayamadım hocam.
Takıntı haline gelmeye başladı insanın hevesini de kursağında bırakıyorMuhtemelen anakarttan dolayı, ben laptoba 2+2 4GB RAM taktığımda hep 3 GB olarak gördü ama CPU Z de 4 diyordu ve RAM leri teker teker takınca ikisinide 2GB görüyordu sade aynı anda takınca 1GB eksik gösteriyordu. Bazen böyle tuhaf şeyler oluyor.