Ahmet İ.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,544
Daaja önce yaklaşık 1 ay kadar durdurmuştum updateleri.Bundan 4-5 günce bağlantı türümü tarifeli olarak ayarladım.Yinede güncelleştirme yapar mı sistem? @crazyreign
Evet belirli bi süreden sonra zorla yapar sizde izin verin zatenTarifeli olarak ayarladığım için mi bu durum oluşacak hocam?Çünkü updateler orada yazan tarihe göre bugün yapılacak.
Bende yapıyordu bu yüzden Güncelleştirmeleri 7 gün duraklat düğmesini kullanıyorum 5-6 aydır güncelleme yapmadı bu sayede.Daaja önce yaklaşık 1 ay kadar durdurmuştum updateleri.Bundan 4-5 günce bağlantı türümü tarifeli olarak ayarladım.Yinede güncelleştirme yapar mı sistem? @crazyreign Alıntıyı görüntüle
İndirirse size bi zararı olur mu?ben tam anlamadım.Fakat bu tarifeli bağlantı olarak ayarlayın dediler bana.Yine de indirecek mi updatelerı yani bugün?
2004 sürümü sorunlu olmasa yapsında.Sorunlu diye biliyorumEvet belirli bi süreden sonra zorla yapar sizde izin verin zaten
Ben tek seferde 1 aya kadar yaptığım için böyle bir hakkım kalmadı galibaBende yapıyordu bu yüzden Güncelleştirmeleri 7 gün duraklat düğmesini kullanıyorum 5-6 aydır güncelleme yapmadı bu sayede.
Sanırım2004 sürümü sorunlu olmasa yapsında.Sorunlu diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben tek seferde 1 aya kadar yaptığım için böyle bir hakkım kalmadı galiba
Kökünden kazımışsın başka ne istiyebilirsin.Ama güncelleştirmelere devam et seçeneğine basmassam yapmayacak sanırım.![]()
isteğe bağlı bir güncellemeymiş sanırım buKökünden kazımışsın başka ne istiyebilirsin.![]()
hocam öylede kendi kendine başlamasa bariKökünden kazımışsın başka ne istiyebilirsin.![]()
Tarih ne zamana kadar ise kesinlikle başlamaz süre bittiğinde anında başlıyor bu yüzden bilgisayar reset yemeden yine durdurun yüklenen güncelleme siliniyor. Yada süre dolmadan yeniden o düğmeyi kullanın.isteğe bağlı bir güncellemeymiş sanırım bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam öylede kendi kendine başlamasa bari
![]()