Bugün Düğünüm var ama..

Arkadaşlar bugün düğünüm var ama ben bu foruma giriyorum sürekli . Foruma çok mesaj yazmıyorum ama çoğu konuyu okuyorum gün içinde. Sabah uyanıyorum ilk foruma giriyorum hatta, nişanlım şakayla karışık takılıyor bana tabii. (Eşim diyeceğim artık:))

Forum bağımlılığı diye bir şey var mıdır o.O2:kekw:
Eşinizi de bağlayın hocam :D

Arkadaşlar bugün düğünüm var ama ben bu foruma giriyorum sürekli . Foruma çok mesaj yazmıyorum ama çoğu konuyu okuyorum gün içinde. Sabah uyanıyorum ilk foruma giriyorum hatta, nişanlım şakayla karışık takılıyor bana tabii. (Eşim diyeceğim artık:))

Hani bize davet?

Mutluluklar dilerim. Seninkisi bir tık bağımlılık evet :D

Hayırlı olsun. Mutluluklar dilerim. Bence forum bağımlısısınız :d.
Çok sağolun hocamm
Sanırım var bende uyandığımda falan hep foruma girmekten artık donanım arşivi yazmaktan elim alıştı :D Ve iyi mutluluklar dilerim.

aynısını yaptılar arkadaşlarım yaa attığınız videoyu görünce kahkaha attım :kekw:
Ne zaman baba ne zaman
When baba whenn
Olm eşimi falan sevmiyorum yazmışsındır diye girdim. Clickbate'in böylesi. Evliliğiniz huzurlu geçsin.
hahahah Affedin biraz öyle olsun istedim :blobdance:o.O2
hayırlı olsun hocam aynı hastalık bendede var
sağolun hocam
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim :love:
çok sağolluuun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ömür mutluluklar.
Evet forum bağımlılığı vardır :)
Çok teşekkürler:love:
Eşinizi de bağlayın hocam :D
onu da bağımlı edeceğimm kesinlikle:ROFLMAO:
Hani bize davet?
ş-şey :shy::peepo1:
Mutluluklar dilerim. Seninkisi bir tık bağımlılık evet :D
sağolun hocam :love:

Ee evlilik nasıl hocam keyifler yerinde mi düğün bitiş hevesi falan.
Hocam dün gece geldik otele uyuduk sabah erkenden yola çıktık şuan yoldayız İstanbula gidiyoruz , yurtdışı balayı planlamıştık uçağa yetişmemiz lazım inş :) her yerim uyumuşmuş omuzlarım bacaklarım tutuk valla şükür bitti gitti de keşke 3 saat oynama olayı olmasa :kekw: :kappa:

Hayırlı olsun hocam, bir ömür mutluluklar :peepokalp:

Düğün nasıl yapılır rehper konusu gelir mi

@Abdullah Hacıgül Genç çiftimize bi RTX4090 (!)

Nedemisler Her Şakanın altında bir ciddiyet payı vardır :D

Mutluluklar Bu arada :)

F/P Düğün Önerisi ve Düğün Rehberi bekliyoruz hocamo.O2
Kavramları ilk önce anlatsanız sonra olayı özetlerseniz güzel olur:D

Technopat Sosyal'de bu konuyu açtım ve durumumu anlattığım için 1 ay ban yedim😂

Evet var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,147
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli
Geri