Eşinizi de bağlayın hocamArkadaşlar bugün düğünüm var ama ben bu foruma giriyorum sürekli . Foruma çok mesaj yazmıyorum ama çoğu konuyu okuyorum gün içinde. Sabah uyanıyorum ilk foruma giriyorum hatta, nişanlım şakayla karışık takılıyor bana tabii. (Eşim diyeceğim artık)
Forum bağımlılığı diye bir şey var mıdır
o belli oluyo hocam xdhayırlı olsun hocam aynı hastalık bendede var
Hani bize davet?Arkadaşlar bugün düğünüm var ama ben bu foruma giriyorum sürekli . Foruma çok mesaj yazmıyorum ama çoğu konuyu okuyorum gün içinde. Sabah uyanıyorum ilk foruma giriyorum hatta, nişanlım şakayla karışık takılıyor bana tabii. (Eşim diyeceğim artık)
Mutluluklar dilerim. Seninkisi bir tık bağımlılık evetArkadaşlar bugün düğünüm var ama ben bu foruma giriyorum sürekli . Foruma çok mesaj yazmıyorum ama çoğu konuyu okuyorum gün içinde. Sabah uyanıyorum ilk foruma giriyorum hatta, nişanlım şakayla karışık takılıyor bana tabii. (Eşim diyeceğim artık)
Çok sağolun hocammHayırlı olsun. Mutluluklar dilerim. Bence forum bağımlısısınız :d.
aynısını yaptılar arkadaşlarım yaa attığınız videoyu görünce kahkaha attımSanırım var bende uyandığımda falan hep foruma girmekten artık donanım arşivi yazmaktan elim alıştı Ve iyi mutluluklar dilerim.
When baba whennNe zaman baba ne zaman
hahahah Affedin biraz öyle olsun istedimOlm eşimi falan sevmiyorum yazmışsındır diye girdim. Clickbate'in böylesi. Evliliğiniz huzurlu geçsin.
sağolun hocamhayırlı olsun hocam aynı hastalık bendede var
çok sağolluuunHayırlı olsun mutluluklar dilerim
Çok teşekkürlerBir ömür mutluluklar.
Evet forum bağımlılığı vardır
onu da bağımlı edeceğimm kesinlikleEşinizi de bağlayın hocam
ş-şeyHani bize davet?
sağolun hocamMutluluklar dilerim. Seninkisi bir tık bağımlılık evet
Hocam dün gece geldik otele uyuduk sabah erkenden yola çıktık şuan yoldayız İstanbula gidiyoruz , yurtdışı balayı planlamıştık uçağa yetişmemiz lazım inş her yerim uyumuşmuş omuzlarım bacaklarım tutuk valla şükür bitti gitti de keşke 3 saat oynama olayı olmasaEe evlilik nasıl hocam keyifler yerinde mi düğün bitiş hevesi falan.
@Abdullah Hacıgül Genç çiftimize bi RTX4090 (!)Arkadaşlar bugün düğünüm var ama ben bu foruma giriyorum sürekli . Foruma çok mesaj yazmıyorum ama çoğu konuyu okuyorum gün içinde. Sabah uyanıyorum ilk foruma giriyorum hatta, nişanlım şakayla karışık takılıyor bana tabii. (Eşim diyeceğim artık)
Evet var.Arkadaşlar bugün düğünüm var ama ben bu foruma giriyorum sürekli . Foruma çok mesaj yazmıyorum ama çoğu konuyu okuyorum gün içinde. Sabah uyanıyorum ilk foruma giriyorum hatta, nişanlım şakayla karışık takılıyor bana tabii. (Eşim diyeceğim artık)