Çözüldü✓ Laptop ram önerisi ?

Yapabiliyorsa iyi. Fiyat da idare eder.
Valla hocam götürücem uygun bir zamanda inşallah yapar şuan valoda 100 FPS görüyorum en az 80 arma 3 GTA5 çok rahat açıyo şu ekran kartını yaptırınca valoda bir 40-50 FPS daha artsa iyi olucak apu işlemci kullandığı için hem Rami yoruyo hem işlemciyi bir sorum daha olucak hocam ekran kartını yaptirdigim zaman mecburen sarzda oynuyorum pcyle ekran kartını yaptırınca yine yanmaz dimi

Hocam zamanında misafir çocuğu düşürmüştü düşmeye bağlı olabilirmi peki
Olabilir. Çipte kayma veya aradaki bağlantılarda sorun olabilir. Önce sen fön ile bir ısıtıp denesen belki düzelebilir.
Aynı şekilde yanındaki VRAMleri de ısıt belki onlar da oynamış olabilir yerinden.

Olabilir. Çipte kayma veya aradaki bağlantılarda sorun olabilir. Önce sen fön ile bir ısıtıp denesen belki düzelebilir.
Aynı şekilde yanındaki VRAMleri de ısıt belki onlar da oynamış olabilir yerinden.
Hocam ısıttım fön makinesiyle zaten görüntü alinabiliyo kartla ama attığım fotoğraf gibi İsik suzmeleri oluyo fön makinesi ise yaramadı maalesef

Hocam ısıttım fön makinesiyle zaten görüntü alinabiliyo kartla ama attığım fotoğraf gibi İsik suzmeleri oluyo fön makinesi ise yaramadı maalesef
O zaman ısı tabancası ile bilgisayarcı deneyebilir. Eğer olmazsa çipi değiştirir zaten.

O zaman ısı tabancası ile bilgisayarcı deneyebilir. Eğer olmazsa çipi değiştirir zaten.
Hocam ben araştırdım fon makinesi Max 250 derece veriyormuş 450 derece gerekiyormuş galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bundan sonraki işim bilgisayarcıya kaldı çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim

Hocam ben araştırdım fon makinesi Max 250 derece veriyormuş 450 derece gerekiyormuş galiba

Hocam bundan sonraki isim bilgisayarcıya kaldı çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
O kadar derece yerinden sökmek için gerekebilir. Fön ile belki hafif erime sağlayarak geri yerine oturur diye denemeni istemiştim.

Hocam bundan sonraki işim bilgisayarcıya kaldı çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
Rica ederim. Umarım sorunun hallolur.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,347
Üyeler
193,354
Son üye
tior
Geri