Monster neden alınmaz?

bluestar

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
39000
Merhaba uzun bir araştırma süresinden sonra bu laptopu buldum :
https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail
Bazı kişiler "monster almayın" diyor ama neden? Benim bir yakınım monster tercih etmiş ve gayet memnun ve yalan söyleyecek birde değil (5 yıldır kullanıyor)
Bası kişiler malzeme kalitesi kötü , plastik diyor ama victuslarda plastik asus un bazı modelleride plastik
Servis kötü diyorlar ürünün yirumlarına bakarsanız servisin ilgilendiğini göreceksiniz
Pahalı diyorlar gidip daha pahalı ve düşük özellikli nodelleri öneriyorlar
(biraz uzattım :(
Bu modeli kullanan varsa memnunmu söyleyebilirmi?

Bende çok seviyorum monsterin görünüşünü ama ısınıyor sorunu bu yoksa güzel

365417453_287224117251228_8412868761220510796_n.png

Merhaba uzun bir araştırma süresinden sonra bu laptopu buldum :
https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail
Bazı kişiler "monster almayın" diyor ama neden? Benim bir yakınım monster tercih etmiş ve gayet memnun ve yalan söyleyecek birde değil (5 yıldır kullanıyor)
Bası kişiler malzeme kalitesi kötü , plastik diyor ama victuslarda plastik asus un bazı modelleride plastik
Servis kötü diyorlar ürünün yirumlarına bakarsanız servisin ilgilendiğini göreceksiniz
Pahalı diyorlar gidip daha pahalı ve düşük özellikli nodelleri öneriyorlar
(biraz uzattım :(
Bu modeli kullanan varsa memnunmu söyleyebilirmi?
kullanım deneyimini yazabilir misin bende yakn zamanda bir laptop almayı düşünüyorum ancak çok kararsızım

Monster aldığın fiyata garanti bittikten sonra garanti masrafı çıkıyor yaklaşma bile

Şu marka alınmaz vb. sözler bana çok saçma geliyor. Bütçe dahilinde kıyaslamasını yapar alırsın.
Monster ilk çıktığı zamanlar fiyatları uygundu fakat son zamanlarda bu paraları hakeden laptoplar yaptıklarını düşünmüyorum açıkçası.

Abartdıkları kadar kötü değil ancak biraz daha pratik yapmaları lazım. Yani çok ısınma sorunu falan pişman olan çok kişi gördüm ama herkes sövüyor ben de söveyim olayı hiç sağlıklı değil. Ancak bu ısınma olayları da kötü ve tehlikeli. O yüzden güzel bir bütçeniz varsa önermem.

Tulpar T7 modeli çok iyidir. Sogutması iyidir. Performansı iyidir. Malzeme kalitesi de iyidir. Alınır kardeşim. Hem Tulpar T7 kullandım. Simdi de A7 kullanıyorum. Memnunum laptopumdan. T7 den çok memnundum hatta.

Abartdıkları kadar kötü değil ancak biraz daha pratik yapmaları lazım. Yani çok ısınma sorunu falan pişman olan çok kişi gördüm ama herkes sövüyor ben de söveyim olayı hiç sağlıklı değil. Ancak bu ısınma olayları da kötü ve tehlikeli. O yüzden güzel bir bütçeniz varsa önermem.
Alacağım modelde böyle sorun yok diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu marka alınmaz vb. sözler bana çok saçma geliyor. Bütçe dahilinde kıyaslamasını yapar alırsın.
Monster ilk çıktığı zamanlar fiyatları uygundu fakat son zamanlarda bu paraları hakeden laptoplar yaptıklarını düşünmüyorum açıkçası.
Rtx 4060 olarak düşük bir fiyatta bence çünkü aynı fiyata aynı özellikte hp victus var onunda kasası plastik ama ram ve ssd az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yo aldım gayette güzel bir kalitesi var .)
Aynısımı attığımla?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri