Xtonala
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
gecen hafta başvurduğumda başvurnuz devam ediyo kontenjan 0 demişlerdi bide üstüne üstük şuan 1 kontenjan var dün sonuclar acıklandı bende başvurdum dün yer vardı o zaman beni niye almadılarreddedilince siliniyor sanırım bir arkadaşım daha yaşamıştı
şimdide 1 boş yer var gözüküyogecen hafta başvurduğumda başvurnuz devam ediyo kontenjan 0 demişlerdi bide üstüne üstük şuan 1 kontenjan var dün sonuclar acıklandı bende başvurdum dün yer vardı o zaman beni niye almadılar
bilmiyorum kankam okulu telefondan arayabilirsin hazır boş yer varken bekleme direk aragecen hafta başvurduğumda başvurnuz devam ediyo kontenjan 0 demişlerdi bide üstüne üstük şuan 1 kontenjan var dün sonuclar acıklandı bende başvurdum dün yer vardı o zaman beni niye almadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdide 1 boş yer var gözüküyo
puanım da yetiyodu @123kral14
Aynısını yaşadım pazartesi bekliyorum okulla konuşmak en iyisiarkadaşlar E devlet başvuru yapmıştım nakil için cuma sonuclar acıklanıcaktı cuma saat gece 12 den sonra başvurum yok oldu başvuruyu silmedim kendi kendine silindi ailem de silmemiş yardımcı olabilecek varmı
yardım edebilecek varmı lütfen
erken yanit icin tesekkurler (2 yil) kurallari okusan iyi olurAynısını yaşadım pazartesi bekliyorum okulla konuşmak en iyisi