Üniversite için çanta önerisi

https://www.decathlon.com.tr/p/sirt-cantasi-20-l-mor-nh100/_/R-p-301674?mc=8529024&c=SİYAH agam ben bu çantayı kullanıyorum çok memnunum ve 10 yıl garantisi falan da var ve ayrıca decathlon sitesinden bak muhakkak bir çanta gözüne çarpar
Bende bu cantayi kullaniyorum iyi hosta cok az gözü var ufak seyleri koymak icin ayri bir goz ariyor insan anahtari bozuk paralari sarj aletini power banki dis goze atiyorum birsey almaya calistigimda corba gibi karistirip istedigim seyin elime gelmesini bekliyorum

Bende bu cantayi kullaniyorum iyi hosta cok az gözü var ufak seyleri koymak icin ayri bir goz ariyor insan anahtari bozuk paralari sarj aletini power banki dis goze atiyorum birsey almaya calistigimda corba gibi karistirip istedigim seyin elime gelmesini bekliyorum
kanka içinde üst bölgede ufak yer varya orası bayağı kullanışlı aslında tabii söylediklerinin hepsi sığmaz ama yine de iş görür

Al kardeșim evi sırtlarsın șaka maka fiyatı güzel bunun

Kurşun geçirmez

Bütçeniz yeterse tigernu çantaları şiddetle öneriyorum aliexpress den almak zorundasınız ama piyasadaki Nike Adidas gibi büyük markaraların çantalarının yanında tank gibi sağlam 5 senedir kullanıyorum hor kullanırım sınıfta yerlerde sürünür ama renginin hafif gitmesi dışında hiçbir deforme yok o da anlaşılmıyor

Eğer laptop taşımayı düşünüyorsanız hp omen çantalara bakabilirsiniz. Kendim de kullanıyorum, rahat çanta.

KODNASKLDANSDKLSANDALDAS
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AH BEE çantam olmasa net alırdım bu arada, tüm kızlar da düşerdi

kanka içinde üst bölgede ufak yer varya orası bayağı kullanışlı aslında tabii söylediklerinin hepsi sığmaz ama yine de iş görür
Ama basit seyler icin ideal spora giderken okula giderken sehirler arasi seyahatte denize vs giderken her yerde 2 yildan fazladir kullaniyorum ondan oncede yine bu cantanin grisiyle ortaokul hayatimi tamamladim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,725
Üyeler
192,782
Son üye
Taha.38
Geri