osman karaaslan
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Sağlam bir çanta arıyorum 600 TL civarı arıyorum
ne renk ne tür olsun vs. ?Sağlam bir çanta arıyorum 600 TL civarı arıyorum
Siyah renk olsun gerisi çok fark etmiyorne renk ne tür olsun vs. ?
Bende bu cantayi kullaniyorum iyi hosta cok az gözü var ufak seyleri koymak icin ayri bir goz ariyor insan anahtari bozuk paralari sarj aletini power banki dis goze atiyorum birsey almaya calistigimda corba gibi karistirip istedigim seyin elime gelmesini bekliyorumhttps://www.decathlon.com.tr/p/sirt-cantasi-20-l-mor-nh100/_/R-p-301674?mc=8529024&c=SİYAH agam ben bu çantayı kullanıyorum çok memnunum ve 10 yıl garantisi falan da var ve ayrıca decathlon sitesinden bak muhakkak bir çanta gözüne çarpar
kanka içinde üst bölgede ufak yer varya orası bayağı kullanışlı aslında tabii söylediklerinin hepsi sığmaz ama yine de iş görürBende bu cantayi kullaniyorum iyi hosta cok az gözü var ufak seyleri koymak icin ayri bir goz ariyor insan anahtari bozuk paralari sarj aletini power banki dis goze atiyorum birsey almaya calistigimda corba gibi karistirip istedigim seyin elime gelmesini bekliyorum
Bende bu cantayi kullaniyorum iyi hosta cok az gözü var ufak seyleri koymak icin ayri bir goz ariyor insan anahtari bozuk paralari sarj aletini power banki dis goze atiyorum birsey almaya calistigimda corba gibi karistirip istedigim seyin elime gelmesini bekliyorum
Kurşun geçirmezAl kardeșim evi sırtlarsın șaka maka fiyatı güzel bunun![]()
Bej Camel 65 Lt Outdoor Sırt Çantası - Askeri Malzeme & Kamp Ürünleri | Asker Marketi
65 Lt Bej (Camel) Outdoor Sırt Çantası, askeri çanta, outdoor çanta ve kamp avcı çantaları Asker Marketi'nde! 42-45-55-65-75-90-110 çanta modelleri fiyatları.askermarketi.com
![]()
Bej Camel 65 Lt Outdoor Sırt Çantası - Askeri Malzeme & Kamp Ürünleri | Asker Marketi
65 Lt Bej (Camel) Outdoor Sırt Çantası, askeri çanta, outdoor çanta ve kamp avcı çantaları Asker Marketi'nde! 42-45-55-65-75-90-110 çanta modelleri fiyatları.askermarketi.com
KODNASKLDANSDKLSANDALDASAl kardeșim evi sırtlarsın șaka maka fiyatı güzel bunun![]()
![]()
Ama basit seyler icin ideal spora giderken okula giderken sehirler arasi seyahatte denize vs giderken her yerde 2 yildan fazladir kullaniyorum ondan oncede yine bu cantanin grisiyle ortaokul hayatimi tamamladimkanka içinde üst bölgede ufak yer varya orası bayağı kullanışlı aslında tabii söylediklerinin hepsi sığmaz ama yine de iş görür