🔥İndirim SAMSUNGLULARA AMAZON PRİME 6 AY HEDİYE !!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

tugay05

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Dostlar Mailimi kontrol ettiğimde amazon prime 6 ay hediye edildiğini gördüm Samsung kullanan arkadaşlar Mail adreslerini bir kontrol etmesinde fayda var Bu sayede AMAZON PRİME nin nimetlerinden 6 ay boyunca ücretsiz faydalanabileceğizz.... :kedi: :peped:
Ekran görüntüsü 2023-09-09 194912.png

bu kampanya bana 1ay önce gelmişti hatta konusu açmıştım ama garip bi şekilde bana geldiğinde kullanamıyordum kampanyayı karşılamadığım için ama şuan tekrar denedim oldu

Son düzenleme:
bu kampanya bana 1ay önce gelmişti hatta konusu açmıştım
S21 FE cihazım bulunmakta ancak henüz gelmemiş, rastgele dağıtılıyor sanırım.

Ocak'da telefon almıştım gelmiş bana.

Son düzenleme:
S23 var maile bir şey gelmedi kendim bir şey mi yapmam gerek?

S23 var maile bir şey gelmedi kendim bir şey mi yapmam gerek?
Kendi konumda yazmıştım burada da olsun
Kampanyadan yararlanmak isteyen Katılımcılar, Kampanyaya dahil seçili akıllı telefonu satın alım tarihinden itibaren 7 gün içinde https://mena.samsung.com/CampaignFeedback/SamsungCampaign?CAMPID=1877&LANGID=3&COUNTRYID=13 linkindeki formu doldurmalıdır. Kampanyadan yararlanmaya hak kazanan tüketicilerin kampanya formunda belirttikleri e-posta adreslerine en geç 7 iş günü içinde Amazon Prime üyelik linki gönderilecektir.

Kendi konumda yazmıştım burada da olsun
Kampanyadan yararlanmak isteyen Katılımcılar, Kampanyaya dahil seçili akıllı telefonu satın alım tarihinden itibaren 7 gün içinde https://mena.samsung.com/CampaignFeedback/SamsungCampaign?CAMPID=1877&LANGID=3&COUNTRYID=13 linkindeki formu doldurmalıdır. Kampanyadan yararlanmaya hak kazanan tüketicilerin kampanya formunda belirttikleri e-posta adreslerine en geç 7 iş günü içinde Amazon Prime üyelik linki gönderilecektir.
Eyw hocam kralsınız deniyorum

Dostlar Mailimi kontrol ettiğimde amazon prime 6 ay hediye edildiğini gördüm Samsung kullanan arkadaşlar Mail adreslerini bir kontrol etmesinde fayda var Bu sayede AMAZON PRİME nin nimetlerinden 6 ay boyunca ücretsiz faydalanabileceğizz.... :kedi: :peped:
Alıntıyı görüntüle
Kendi hesabımdan teyzeme s20 fe aldım prime day'de olurmu bu cihaz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri