berk "Rip" tepe logosu yapımı

Reaksiyon skoru
8
xQnVq6SSos9JfiE1b0SUose7bKxjpVVg9r-9ssTa0TAxGfnj_6BydH4s7POVqtpmWYwnp_9d=s900-c-k-c0x00ffffff-no-rj

BU TARZ Bİ LOGO YAPICAM.FONTUN ADI VE BAZUKANIN PNGSİNİ (BAŞKA PNG'de OLABİLİR) NERDEN BULABİLİRİM.

Harfin hazır font ve bazukanın hazır çizim olduğunu sanmıyorum. Basit görünüyor zaten kendileri çizmiştir.

Flaş değil mi o ya ?

xQnVq6SSos9JfiE1b0SUose7bKxjpVVg9r-9ssTa0TAxGfnj_6BydH4s7POVqtpmWYwnp_9d=s900-c-k-c0x00ffffff-no-rj

BU TARZ Bİ LOGO YAPICAM.FONTUN ADI VE BAZUKANIN PNGSİNİ (BAŞKA PNG'de OLABİLİR) NERDEN BULABİLİRİM.
kendin çizmen gerekiyor. png formatı kendileri yayınlamadığı müddetçe bulamazsın. bulsanda kullanamazsın büyük ihtimal teliflidir. font hazır kullanılmışsa lisanslaman gerekiyor.

Flaş değil mi o ya ?
harbiden flaşmış hahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendin çizmen gerekiyor. png formatı kendileri yayınlamadığı müddetçe bulamazsın. bulsanda kullanamazsın büyük ihtimal teliflidir. font hazır kullanılmışsa lisanslaman gerekiyor.
hallediyorum zaten sadece o gibi png bulsaydım güzel olabilirdi diye sorasım geldi teşekkür ederim.

Sadece kare, dikdörtgen elips çizim araçlarıyla yapılmış basit bir olay dostum meseka R harfini dikdörtgen ile sol köşeyi yapmış gibi düşün.

normal fotoğrafları pngye çeviren ai görmüştüm internetten bi bak istersen

Sadece kare, dikdörtgen elips çizim araçlarıyla yapılmış basit bir olay dostum meseka R harfini dikdörtgen ile sol köşeyi yapmış gibi düşün.
evet en kolay illustratörden yapabilir

Bi onlukdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,621
Üyeler
188,133
Son üye
Umut Arda
Geri