Mousepadin bir kismi kayiyor bir kismi kaymiyor

Ahmet09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Mousepadin bir kismi olmasi gerektigi gibi kayiyor bir kismi zorlanarak kayiyor. Rekabetci oyunlarda sorun cikartiyor. Nasil cozebilirim?

Kaliteli bir mouse pad mi yapısı nasıl bilmiyorum ama benim gibi ucuz internet mousepadlerinden aldıysan, ıslak mendil ile mousepad i güzelce temizleyip kurutuyorum temizleniyor. Ekstra birde mouse ile en çok kullandığım kısımalrı çok hızlı şekilde sağ sol sağ sol yaparak bişeyler yapıyorum :D. Ve dha kaygan oluyor sanki yüzey. Isıdan kaynaklı olabilir.

Kaliteli bir mouse pad mi yapısı nasıl bilmiyorum ama benim gibi ucuz internet mousepadlerinden aldıysan, ıslak mendil ile mousepad i güzelce temizleyip kurutuyorum temizleniyor. Ekstra birde mouse ile en çok kullandığım kısımalrı çok hızlı şekilde sağ sol sağ sol yaparak bişeyler yapıyorum :D. Ve dha kaygan oluyor sanki yüzey. Isıdan kaynaklı olabilir.
Glorious'un bi modeliydi

Eldeki terden dolayı oluyor, zamanla pisleniyor o yüzden kaymıyor. Açıkçası zaten belirli bir ömrü var o kumaş bir yerden sonra ne yaparsan yap kaymıyor :D

glorious elemental ice ise bendede aynı sorun vardı ne kadar temizlesemde düzelmedi iade ettim bende
Bildiğiniz böyle olmayan model var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eldeki terden dolayı oluyor, zamanla pisleniyor o yüzden kaymıyor. Açıkçası zaten belirli bir ömrü var o kumaş bir yerden sonra ne yaparsan yap kaymıyor :D
Hocam aslında o kadar da kullanmadım. Alalı 7 ay oluyor.

bende 2. ayda oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,389
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri