Glorious'un bi modeliydiKaliteli bir mouse pad mi yapısı nasıl bilmiyorum ama benim gibi ucuz internet mousepadlerinden aldıysan, ıslak mendil ile mousepad i güzelce temizleyip kurutuyorum temizleniyor. Ekstra birde mouse ile en çok kullandığım kısımalrı çok hızlı şekilde sağ sol sağ sol yaparak bişeyler yapıyorum. Ve dha kaygan oluyor sanki yüzey. Isıdan kaynaklı olabilir.
Glorious'un bi modeliydi
Uzun süreli kullanımda eldeki nemlerden dolayı kaymiyor bendede aynı sorun var çamaşır makinesine atıyorum yağ gibi kayıyorMousepadin bir kismi olmasi gerektigi gibi kayiyor bir kismi zorlanarak kayiyor. Rekabetci oyunlarda sorun cikartiyor. Nasil cozebilirim?
glorious elemental ice ise bendede aynı sorun vardı ne kadar temizlesemde düzelmedi iade ettim bendeGlorious'un bi modeliydi
Geçen hafta elimde yıkamıstım cok bi faydası olmadıUzun süreli kullanımda eldeki nemlerden dolayı kaymiyor bendede aynı sorun var çamaşır makinesine atıyorum yağ gibi kayıyor![]()
evet oglorious elemental ice ise bendede aynı sorun vardı ne kadar temizlesemde düzelmedi iade ettim bende
Bildiğiniz böyle olmayan model var mıglorious elemental ice ise bendede aynı sorun vardı ne kadar temizlesemde düzelmedi iade ettim bende
Hocam aslında o kadar da kullanmadım. Alalı 7 ay oluyor.Eldeki terden dolayı oluyor, zamanla pisleniyor o yüzden kaymıyor. Açıkçası zaten belirli bir ömrü var o kumaş bir yerden sonra ne yaparsan yap kaymıyor![]()
bende 2. ayda olduBildiğiniz böyle olmayan model var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam aslında o kadar da kullanmadım. Alalı 7 ay oluyor.
Bildiğiniz böyle olmayan model var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam aslında o kadar da kullanmadım. Alalı 7 ay oluyor.