Bu da mı Türk markası değilmiş diyeceğeniz markalar!

İçimi mi okudun hocam devlet özel işletmeyi mi satsın illa öyle bir amaçla demedim ki?
Sadece devlete bağlı olanlar ve ekonomik zorluk yaşadıklarından satılanlar hakkında dedim.
Yoksa haklısınız.
Hocam ben satılmasına karşı değilim hiçbir şekilde. Zamanında satılan yerlerde zaten zarar eden yerler. Yani haksız özelleştirme neredeyse hiç yapılmadı Türkiye'de. Ben sizi yanlış anlamışım, kusura bakmayın.

TRT yok mu listede.
Yok hocam reisimizi akp gençlik kollarından insanların soru sorduğu bir programa çıkarmazsak mazallah babalaya gitmek zorunda kalır seçimi kaybeder falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben satılmasına karşı değilim hiçbir şekilde. Zamanında satılan yerlerde zaten zarar eden yerler. Yani haksız özelleştirme neredeyse hiç yapılmadı Türkiye'de. Ben sizi yanlış anlamışım, kusura bakmayın.
Ali babacan'ın bazı özelleştirmeler hatalıydı gibi bir açıklaması var zaten özelleştirilmesine ben de karşı değilim rekabet olur vergi alırsın herkes kazanır ama yabancılara verdiğinde bir şey yapamazsın işte.

Ali babacan'ın bazı özelleştirmeler hatalıydı gibi bir açıklaması var zaten özelleştirilmesine ben de karşı değilim rekabet olur vergi alırsın herkes kazanır ama yabancılara verdiğinde bir şey yapamazsın işte.
Özelleştirilmeler düzgün yapılmadı zaten önüne gelene satmak liberalleşme değil

Yok artık

Diğerlerini bilmiyorum ama annem kemal kükrerde çalışıyor bilgi doğru. Japonlar çok tatlı insanlar, işte belli bir süreden fazla çalışanlara ücretsiz japonya tatili sunuyorlar

sago.jpg

of ya bunlarıdamı sattın Tibuk abio.O2
@Besim Tibuk

Markalardan önce halkı sattılar o da bir şey mi.

Birşeyler yazarımda polisin kapıma dayanması 3 dakika sürer

"Liberal miberal malı kap götür al."

Cem KARACA

Bu tarz içeriklerde alıntı yapılan kaynağın linkini de ekleyin lütfen.

Geri