Cevdet Sunay
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 25,562
TRT yok mu listede.
Hocam ben satılmasına karşı değilim hiçbir şekilde. Zamanında satılan yerlerde zaten zarar eden yerler. Yani haksız özelleştirme neredeyse hiç yapılmadı Türkiye'de. Ben sizi yanlış anlamışım, kusura bakmayın.İçimi mi okudun hocam devlet özel işletmeyi mi satsın illa öyle bir amaçla demedim ki?
Sadece devlete bağlı olanlar ve ekonomik zorluk yaşadıklarından satılanlar hakkında dedim.
Yoksa haklısınız.
Yok hocam reisimizi akp gençlik kollarından insanların soru sorduğu bir programa çıkarmazsak mazallah babalaya gitmek zorunda kalır seçimi kaybeder falan.TRT yok mu listede.
Ali babacan'ın bazı özelleştirmeler hatalıydı gibi bir açıklaması var zaten özelleştirilmesine ben de karşı değilim rekabet olur vergi alırsın herkes kazanır ama yabancılara verdiğinde bir şey yapamazsın işte.Hocam ben satılmasına karşı değilim hiçbir şekilde. Zamanında satılan yerlerde zaten zarar eden yerler. Yani haksız özelleştirme neredeyse hiç yapılmadı Türkiye'de. Ben sizi yanlış anlamışım, kusura bakmayın.
Özelleştirilmeler düzgün yapılmadı zaten önüne gelene satmak liberalleşme değilAli babacan'ın bazı özelleştirmeler hatalıydı gibi bir açıklaması var zaten özelleştirilmesine ben de karşı değilim rekabet olur vergi alırsın herkes kazanır ama yabancılara verdiğinde bir şey yapamazsın işte.
Aynı şeyi diyorum zaten kendisi de itiraf etdi hatta forumda bir konu vardı her ne kadar biraz toparlanma olsada bu hatalı özelleştirme ile ilgili.Özelleştirilmeler düzgün yapılmadı zaten önüne gelene satmak liberalleşme değil
Birşeyler yazarımda polisin kapıma dayanması 3 dakika sürer