LİSE NAKİL İLE ALAKALI YARDIM İSTİYORUM

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,420
Merhaba Hocalarım, şuan gittiğim okul standart 8 - 3.20 arası bitiyor ve dershanedeki arkadaşımın okulu 7.00-13.00 arası bu çok hoşuma gitti

2 yıldır okuduğum okul rezalet diyemem de iyi de değil yani yılda 1 deneme yapar çoğu kişi keko gibi gezer klasik obb ile alan Anadolu Lisesi

Gitmek istediğim lise de öyle mi emin değilim beni arada bırakan şeyde o işte

Şuan ki okulum ile ev arası 1 saat gitmek istediği yerler 15-20dk Max

Sizce ne yapmalıyım şansımı deneyeyimmi ? Sınava girdiğimiz yıl 90 ile felan almış benim obb 92 şuan 93 ile alıyor 9 ları

Şuan ki okulum 87 ile almış şuan 89

Merhaba Hocalarım, şuan gittiğim okul standart 8 - 3.20 arası bitiyor ve dershanedeki arkadaşımın okulu 7.00-13.00 arası bu çok hoşuma gitti

2 yıldır okuduğum okul rezalet diyemem de iyi de değil yani yılda 1 deneme yapar çoğu kişi keko gibi gezer klasik obb ile alan Anadolu Lisesi

Gitmek istediğim lise de öyle mi emin değilim beni arada bırakan şeyde o işte

Şuan ki okulum ile ev arası 1 saat gitmek istediği yerler 15-20dk Max

Sizce ne yapmalıyım şansımı deneyeyimmi ? Sınava girdiğimiz yıl 90 ile felan almış benim obb 92 şuan 93 ile alıyor 9 ları

Şuan ki okulum 87 ile almış şuan 89
Sınıf arttıkça nakilde opb düşüyor diye biliyom

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Başka okula geçme OBP'si ise ortalamaya bağlı. Belki de sınıftakilerin puanı yüksektir OBP yükselir
Ben geçebileceğimi düşünüyorum hocam ama geçen senenin obb si 89 felan zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi yaşıtlarına bakarlar bence geçebiliyorsan geç ama 7-13 arası 1 seneliktir haberin olsun bir okul tadilata girdiği için biliyorsundur zaten
Her sene var hocam ya 1 sene bile olsa seneye belki kural değişir açığa geçerim direk

• Beğen
Ben geçebileceğimi düşünüyorum hocam ama geçen senenin obb si 89 felan zaten

Her sene var hocam ya 1 sene bile olsa seneye belki kural değişir açığa geçerim direk
Denemekten zarar gelmez

Her sene mi var nasıl oluyor öyle
Öğlenci akşamcı olayı hocam öğle arası yok teneffüsler 5dk

Çok bilgim yok laf arası dershanede konuşurken döndü muhabbet

Denemekten zarar gelmez
Baktım şimdi bı engel yok gibi kontenjan varmı ki acaba neyse yarın rehberlik hocama da sorayım bı

Teşekkürler yardım edenler için fikirlere açığım

• Beğen
Öğlenci akşamcı olayı hocam öğle arası yok teneffüsler 5dk

Çok bilgim yok laf arası dershanede konuşurken döndü muhabbet
Bilgin yoksa açıklayayım okulun biri tadilata girince öğrenciler başka okula geçiyorlar sonra o okulda sabahçı öğlenci oluyor öğleden sonra da gelen var onlarda 6-7 ye kadar duruyor tadilat bitince eski düzene geçiliyor hep olan bir şey değil

Bilgin yoksa açıklayayım okulun biri tadilata girince öğrenciler başka okula geçiyorlar sonra o okulda sabahçı öğlenci oluyor öğleden sonra da gelen var onlarda 6-7 ye kadar duruyor tadilat bitince eski düzene geçiliyor hep olan bir şey değil
Anladım hocam da bu tadilat 1 ay sürmez herhalde 1 yıl 1 yıldır 11 sağlam geçsin 12 de Allah kerim

Bu seneyi kurtarırsın gibi dua et uzun sürsün antik
Mantıklı mı sence peki ? Zaten şuan ki okuldan yüksek yani en fazla ne olabilir diye düşünüyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,100,553
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri