- Reaksiyon skoru
- 626
Arkadaşlar merhaba (https://forum.donanimarsivi.com/konu/deepcool-650w-pf650-80-999tl.810332/) bu konudaki psudan aldım. Daha önce kasayla beraber gelen Hyper diye bir markanın güç kaynağını kullanıyordum. 2 sene kadar kullandım dandik olduğu halde sorun çıkarmadı ama fiş prize takılı olmasa bile sssss diye bir ses çıkartıyordu psunun kablosunu direkt çıkardığımda ses kesiliyordu. Neyse konu bu değil bu dandik dediğim 500w psu dışarı baya bir hava üflüyordu. ve dokunduğumda çok sıcak olmuyordu. Ama bu psu dışarı neredeyse hiç hava üflemiyor dokunduğumda demiri sıcaktı baya.
Antalyada yaşıyorum işlemci 93mm kule soğutucum Ryzen 3500xim var 55 derece, GTX 1660ti ise 50 derecede çalışıyordu. PSU kasanın üstünde mesh kasa önde üç fan var arkada 93mm üstte 120mm egzoz fanı var. Sizce normal mi umarım anlatabilmişimdir. Yani kısaca derdim güç kaynağı dışarı hava üflemiyor ama fanı çalışıyor
Antalyada yaşıyorum işlemci 93mm kule soğutucum Ryzen 3500xim var 55 derece, GTX 1660ti ise 50 derecede çalışıyordu. PSU kasanın üstünde mesh kasa önde üç fan var arkada 93mm üstte 120mm egzoz fanı var. Sizce normal mi umarım anlatabilmişimdir. Yani kısaca derdim güç kaynağı dışarı hava üflemiyor ama fanı çalışıyor