Yardım Hangi Monitör Daha İyi

Gamer1

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba şu 2 monitör den hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz

Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Asusu almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Asus tercih ederdim, 11k bütçe 2k monitörler mevcut

Öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Zeclas. neden üzgünsün :peeposad2:
bence adam da 2k alabileceğini biliyordur 280hz istemesinin bir sebebi vardır örneğin rekabetçi oyunlar o yüzden üzgünüm :(

bence adam da 2k alabileceğini biliyordur 280hz istemesinin bir sebebi vardır örneğin rekabetçi oyunlar o yüzden üzgünüm :(
Hocam genelde valo cs oynuyorum arada hikayeli oynadığım için ips seçtim bu 2 monitör arasında kararsız kaldım

konuda belirtmemiş , Asus tercih ettiğimi söyledim öneri olarak kendi tecrübe ettiğim 2k monitör önerdim .

konuda belirtmemiş , Asus tercih ettiğimi söyledim öneri olarak kendi tecrübe ettiğim 2k monitör önerdim .
Hocam genelde fps oyunları oynuyorum valo tarzı o yüzden 2k gereksiz ve 27 inç büyük bu 2 monitör arasında kaldım

Hocam genelde valo cs oynuyorum arada hikayeli oynadığım için ips seçtim bu 2 monitör arasında kararsız kaldım
IPS doğru tercih , Va ghosting de üzebilir TN ise hızlı ama renk konusunda üzer 2 monitör arasında ben Asus tercih ederdim

siz 1080pen 2k mönitöre geçinde görelim bi ben asus va24ehe modelden

MSI G274QPF-QD modeline geçtim msi önerimdir bende valo cs oynuyorum ama çok daha güzel gzüküyor çünkü msi adobe rgb nin %90 gibi bişeyini destekliyor kesinlikle msi almalısın​

siz 1080pen 2k mönitöre geçinde görelim bi ben asus va24ehe modelden

MSI G274QPF-QD modeline geçtim msi önerimdir bende valo cs oynuyorum ama çok daha güzel gzüküyor çünkü msi adobe rgb nin %90 gibi bişeyini destekliyor kesinlikle msi almalısın​

Knk 170 hz az 10k verip birde 27 inç çok büyük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri