ismaileren
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
merhaba arkadaşlar ekran kartı alcaktım mat bilgisayar uygundu ama adını hiç duymadım acaba mat bilgsayar güvenilir mi?
Güvenilir değil asla güvenmeyinmerhaba arkadaşlar ekran kartı alcaktım mat bilgisayar uygundu ama adını hiç duymadım acaba mat bilgsayar güvenilir mi?
teşekkürlerGüvenilir değil asla güvenmeyin
çok takmayın hocam bilgisizce yazılmış bir yorumGerçekten anlam veremiyorum bu işlere. Bu çocuk oyuncağı değil biz firma kurmuş risk almış iş yapıyoruz. Biri oradan 2 tuşa basıyor tamam oldu. en az 25.000 resmi satışı olan bir firmayız gerçekten çok merak ediyorum. 100 olumlu alışveriş yapan insandan 1 i zor yorum yazar. Bir tane kargo firması kaynaklı eksiklik olsa destana döner olay ve karalamalar. Ailemizi geçindiriyoruz biz kazancımızla. Bence yazarken birde kaynak ve olay göster en temizi.
Hocam sanirim bir anisi var yoksa mat diye matematik falan mı geldi aklınaGüvenilir değil asla güvenmeyin
2060 Süper varmi ?Hatta şöyle yapabiliriz. @codcubiri seni firmamızda ağırlayalım. Kahve ikramımız eşliğinde hem bizi tanı hem güvenilirlik konusunda yaşadığın durumu paylaş benzeri bir daha olmasın diye eksiğimiz varsa düzeltelim.
Yakınmış birsey lazım olursa alırız artık teşekkür ederim.Eski seri ürünler yok maalesef hocamGüncel stok vs için sitemizi yada amazon.com.tr üzerindeki MAT PC satıcısını takip edebilirsiniz. N11 Getire satıldıktan sonra yönetimsel kararlar neticesinde şu anda sadece 1 ay koşulsuz iadesi ile TR de en uzun süre memnuniyet sağlayan satıcı üzerinden devam ediyoruz.