mat bilgisayar güvenilir mi?

Güvenilir ya ben işlemci almıştım eskiden yanlış hatırlamıyorsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakınmış birsey lazım olursa alırız artık teşekkür ederim.
Güvenilir knk

Eski seri ürünler yok maalesef hocam :D Güncel stok vs için sitemizi yada amazon.com.tr üzerindeki MAT PC satıcısını takip edebilirsiniz. N11 Getire satıldıktan sonra yönetimsel kararlar neticesinde şu anda sadece 1 ay koşulsuz iadesi ile TR de en uzun süre memnuniyet sağlayan satıcı üzerinden devam ediyoruz.
Usta bi link atsan

Mat bilgisayar göreve bekleniyor :kekw: :kekw:

amazon linki var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gpx v2 4 bin TL ama kart geçmiyoruş ordan bir kuşkulandım güvenilirse gidip almak isterim
amazondan nasıl firma buluyoruz bilmiyorum aratınca çıkmıyor. Ama google a yazınca sitesi ve sahibinden sayfası çıkıyor fiziksel mağazasını falan görebilirsin.

amazondan nasıl firma buluyoruz bilmiyorum aratınca çıkmıyor. Ama google a yazınca sitesi ve sahibinden sayfası çıkıyor fiziksel mağazasını falan görebilirsin.
bazı kişiler garanti ile ilgili sorun çıkıyor ürünler yurtdışı ürünler vs diye yorum yapmış sahibindeni gördüm gpx v2 için logitech global garantildir yazılmış alsam sorun yaşar mıyım garanti tarafında

bazı kişiler garanti ile ilgili sorun çıkıyor ürünler yurtdışı ürünler vs diye yorum yapmış sahibindeni gördüm gpx v2 için logitech global garantildir yazılmış alsam sorun yaşar mıyım garanti tarafında
hiç bir fikrim yok hocam maalesef, yerel firmalarda normaldir garanti durumlarının öyle olması.

Geri