Dayak yiyeceğim yardım edin

okulumuzun yarısı kürt ve ben arkadaşlar ile konuşurken teröristleri hiç sevmediğimden bahsettim birisi duydu ve anında gidip başkalarına dedi ve 1 ders sonra sınıfımda yirmiye yakın 11 12 ler doluştu onların benim kürtlere laf ettiğimi sanmış fakat ben onlara açıklamaya çalıştım aslında kürtlere laf etmediğimi sadece sizin yanlış anladığınızı dile getirmeye çalıştım çocuklar zorla sınıftan çıkarmaya çalışıp tehdit ediyorlardı ben en sonunda dayanamadım müdür yardımcısına gittim çıkışa 5 dakika müdür yardımcısına her şeyi anlattım hoca ise sorunlu çocuklardan birini getirdi ben hocaya şikayetçi olmadığımı sadece beni yanlış anladıklarını dile getirmeye çalıştım ama ne fayda perşembe ve cuma günleri okula gitmedim hastaydım arkadaşlarım ise bana sen gerekirse 1 2 hafta gelme her teneffüs 5 6 kişi sınıfa girip sana bakıp çıkıyorlar dedi aileme söylemedim çünkü ben bu okula çok zor geldim en ufak bir şeyi gördükleri an nakil aldıracaklar lütfen yardım edin çok zor durumdayım beni sürekli tehdit ediyorlar
okulun milliyetçi ağır abileri yokmu olm git bi selam ver teröristleri savunanlar beni hırpalayacaklar felan de varsa bakarlar icabına yada mahalle abileri felan

ailene söyle durumu anlat ve müdürle konuşsun en kötü polise şakası olmaz bu işin o elemanlar her yerde ve yarını onlar için önemli değil başına ne gelceği belli de olmaz

Terörist yanlısı bir grup olduklarını düşünüyorum bu yüzden polise gidin ve durumu anlatın 👍 her türlü dayak yiyeceksin ve o okulda ki hayatın berbat olacak. İstanbul'da olsaydım gelirdim oraya biraz türk sopasını Bıla bıla anladınız 👍 yapardık bir şeyler. Tavsiyem onlara sopa atacak karşı bir grup bul ya da dayağını yiyip oturcan.

dayağını okul içinde kamera olan yerlerde yemeye çalış hiç yoktan 😃

yok mahalle abileri ise hiç daha öncw sohbet etmedim
bıçaklanmaktan korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çocuğum diye fazla inanacakalrını sanmıyorum
kanka git adam akıllı anlat inanmazlarsa başka bir yola başvurursun ama önce vi dene yani sonucta dayak yemeyi bırak ölme riskin bile olabilir bunların sağı solu belli olmaz

bıçaklanmaktan korkuyorum

çocuğum diye fazla inanacakalrını sanmıyorum
O zaman yapacak bir şey yok çocuklara bakma okulda kendini unutturmaya çalış.

O zaman yapacak bir şey yok çocuklara bakma okulda kendini unutturmaya çalış.
her teneffüs sınıfa girip bakıyorlarmış

kanka git adam akıllı anlat inanmazlarsa başka bir yola başvurursun ama önce vi dene yani sonucta dayak yemeyi bırak ölme riskin bile olabilir bunların sağı solu belli olmaz
kaç kere denedim hoca eşliğindede anlatmayı denedim ama hiç bir şekilde olmadı

her teneffüs sınıfa girip bakıyorlarmış

kaç kere denedim hoca eşliğindede anlatmayı denedim ama hiç bir şekilde olmadı
hayır ya mahalle abilerine falan diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,022
Üyeler
184,371