Yardım ROM SONRASI TELEFON ARAMA YAPILMIYOR

Reaksiyon skoru
75
Merhaba, ikinci el telefon aldım cihaz yurtdışıymış ve root yapılmış. Eski sürüm android vardı ve güncelleme yapmıyordu bu nedenle orjinal stock rom yükledim. Bu yüzden root gitti ve telefon sim kartı okumasına rağmen arama ve sms göndermiyor ve almıyor. Tekrar root attım ancak sorun devam ediyor. Ne yapmam lazım arama almak ve yapmak için?

Merhaba, ikinci el telefon aldım cihaz yurtdışıymış ve root yapılmış. Eski sürüm android vardı ve güncelleme yapmıyordu bu nedenle orjinal stock rom yükledim. Bu yüzden root gitti ve telefon sim kartı okumasına rağmen arama ve sms göndermiyor ve almıyor. Tekrar root attım ancak sorun devam ediyor. Ne yapmam lazım arama almak ve yapmak için?
*#06# yapıp imei varmı bakarmısın

IMEI uçmuş muhtemelen.

imei bloklanmış ve acaba root veya rom attıktan sonra imei bilgilerine bakın imei var mı diye yoksa imei yaz düzelir

*#06# yapıp imei varmı bakarmısın
Evet 2 tane var. Çift hat benimki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imei bloklanmış ve acaba root veya rom attıktan sonra imei bilgilerine bakın imei var mı diye yoksa imei yaz düzelir
İmei var

IMEI uçmuş muhtemelen.
Hayır imei duruyor iki tane var

sim kart 1'demi 2'demi hocam ayrıca rom'da sıkıntı olmuş olabilir romu tekrar indirip yüklemeyi deneyin

IMEI durur zaten. Telefonun fabrikasyon IMEI'sidir muhtemelen senin gördüğün. BTK sorgusunda ne yazıyor?

Hayır değiştirmedim.

DurumIMEI NUMARASI KAYITL Kaynakİthalat yoluyla kaydedilen IMEI
imei değiştirin büyük bir ihtimalle imei bloklanmıştır. tr içinde kullanamazsınız imeiyi değiştirmeniz lazım ancak yasa dışı olduğunu bilin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,186
Üyeler
185,234
Son üye
Aureus832
Geri