Kas için kilo lazım mı?

Büyük ihtimal şu an ince uzun bir şeysin. Daha kaslıve yapılı görünmek için biraz kilo alman şart.
Aynen öyle bişeyim.
Ağırlık antremanı yaparken yanında bol bol yemek yiyeceksin bu sayede kilon artarken obez kalmayacaksın.

@-CrawL
kaslı görünmen için lazım
Büyük ihtimal şu an ince uzun bir şeysin. Daha kaslıve yapılı görünmek için biraz kilo alman şart.
Krallar boy 180 değil 183 falan diyelim. Peki ortalama kaç kiloya kadar çıkarım? Her gün yapacağıma söz vermiyorum söyleyeyim onu.

Arkadaşlar bu arada şimdi siz sormadan ben söyleyeyim. Yakında karatede siyah kuşak yani son kuşak olacağım. Bitirdim diyebiliriz yani. Bu yüzden şu anda yapıyorum. Yani bir sebebi var.

Tabi kilo alman lazım baya zayıfsın, hergün spor yapcaksan 3500 kalori civarı alman gerekiyor arada yapcaksan 3k, ne kadar kilo alayım diye düşünme kalori hesapla sonra full spor odakla sonra aynaya bak iyiye gidiyorsa devamke diceksin

boyumuz aynı az çok benziyoruzdur , ama vücut tipi kişiden kişiye değişebiliyor. spora başladığımda 75 kiloydum şuan 85. 75 kilodan eser yok hiçbir hattım belli olmuyordu. uzun lafı kısası kaslı görünmek istiyorsan hayvan gibi yemen lazım. bir de tavsiye olarak imkanın varsa spor salonuna gitmeni öneririm. ben de evde başlamıştım. evde gelişimin çok az olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri