Neler Yeni

Kas için kilo lazım mı?

SnareEcho

80+ Silver
boşver sporu sadece düzgün yemeği ye yeter en iyi uyku düzeni yap okulda spor yapıyorsun zaten yetiyor.
Haftada 80 dakika yeterli mi hocam kara kuşak birine? Yetmez bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalorisi tükettiğinin üstünde olanlar, fıstık ezmesi mesela hem yağ hem kalorisi güzel hem tadı hemde proteinde var
Çok severim yiyorum.

Kalorisi tükettiğinin üstünde olanlar, fıstık ezmesi mesela hem yağ hem kalorisi güzel hem tadı hemde proteinde var
Bak daha şimdi ham ettim 2 kaşık.
IMG_20231010_221121.jpg

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benimde boy 186 kilo 64 zayıf görünüyorum fakat evde spor yapıyorum bende dış görünüş olarak değişim oluyor kas oluşuyor düzgün bir program ile ama bir yere kadar ilerliyorsun kilo almamiz şart ama obez kilosu değil sağlıklı kilo alımı kas ile desteklenmesi lazım haftasonu spor salonuna yazilicam inşallah bakalım ne sonuç çıkacak benden şuan ki vücudum kötü değil kas var ama zayıf olduğum için dış görünüşe öyle çok yansımıyor umarım istediğimiz vücuda kavuşuruz ikimizde

SnareEcho

80+ Silver
Benimde boy 186 kilo 64 zayıf görünüyorum fakat evde spor yapıyorum bende dış görünüş olarak değişim oluyor kas oluşuyor düzgün bir program ile ama bir yere kadar ilerliyorsun kilo almamiz şart ama obez kilosu değil sağlıklı kilo alımı kas ile desteklenmesi lazım haftasonu spor salonuna yazilicam inşallah bakalım ne sonuç çıkacak benden şuan ki vücudum kötü değil kas var ama zayıf olduğum için dış görünüşe öyle çok yansımıyor umarım istediğimiz vücuda kavuşuruz ikimizde
Umarım kral. Benim kendimi beğenmemek değil sorun. Sorun şu. Siyah kemer karateci olduğum için kasa ihtiyacımın olduğunu hissetmem.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Umarım kral. Benim kendimi beğenmemek değil sorun. Sorun şu. Siyah kemer karateci olduğum için kasa ihtiyacımın olduğunu hissetmem.
Bende kemer yok 😂 ama kasa benimde ihtiyacım var hem kıyafetler üstümde daha şık durur hemde daha sağlıklı olurum tabi ben supplement takviyesi de alacağım beslenmem düzensiz çünkü

SnareEcho

80+ Silver
Bende kemer yok 😂 ama kasa benimde ihtiyacım var hem kıyafetler üstümde daha şık durur hemde daha sağlıklı olurum tabi ben supplement takviyesi de alacağım beslenmem düzensiz çünkü
Geçen gün haberde gördüm toz diye iddia edilen 10 markanın 9un da içindekiler bölümünde yazan şeyler içinde yokmuş. Yani gerçek protein tozu değilmiş.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Geçen gün haberde gördüm toz diye iddia edilen 10 markanın 9un da içindekiler bölümünde yazan şeyler içinde yokmuş. Yani gerçek protein tozu değilmiş.
Benimki gerçek knka orijinal

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Doğrudur onlar hakkında bilgim yok. Maça girmeden önce toz almak doping mi? Veya enerji içeceği almak?
Maç haftası creatin kullanımı bence daha fazla güç kazanımı sağlar diye düşünüyorum ama günlük ne kadar gereklidir onu tam bilmiyorum benimde çok uzmanlık alanım değil arkadaşım spor eğitmeni ona sorarım senin için istersen bana da o oluşturacak planı

SnareEcho

80+ Silver
Maç haftası creatin kullanımı bence daha fazla güç kazanımı sağlar diye düşünüyorum ama günlük ne kadar gereklidir onu tam bilmiyorum benimde çok uzmanlık alanım değil arkadaşım spor eğitmeni ona sorarım senin için istersen bana da o oluşturacak planı
Sorarsan çok mutlu edersin🥰
Benimde maçlar başlar diye düşünüyorum yakında. Maçtan önce ne yeyip ne yemememi bilmem gerek. Ne alıp ne almamamı da aynı şekilde. Onları da sorar mısın sana zahmet?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sorarsan çok mutlu edersin🥰
Benimde maçlar başlar diye düşünüyorum yakında. Maçtan önce ne yeyip ne yemememi bilmem gerek. Ne alıp ne almamamı da aynı şekilde. Onları da sorar mısın sana zahmet?
Sorayım tabii ki ne zaman maç başlıyor

SnareEcho

80+ Silver
Sorayım tabii ki ne zaman maç başlıyor
Ya kral şimdi kara kuşak=son kuşak
Benim hocalarım kara kuşak ve birçok maça çıkmışlar. Bizim hocaya sordum dedi ki kahverengiden sonra maçlar başlıyor. Kahverengiden sonrası= kara kuşak. Yani başlar ama zamanı bilmiyorum. Maç olduğu zaman sana haber veririm boş olursan gelirsin izlemeye. Ama sakın beni tanıdığını çaktırma ailem de orada olur 😉

Ailem forum kullandığımı biliyor da insanlarla bu kadar samimi olduğumu bilmiyorlar. Ama şunu bilmiyorlar ki ben gerçek hayatta asosyal bir insanım ve konuşma zorluğu çekiyorum. Gerçek hayatta yeni insanlarla tanışmak istiyorum ama konuşamıyorum. Burada daha rahatım ve çok mutluyum senin gibi insanlar olduğu için @Kürşat Kütükçü

Top Bottom