Neler Yeni

Kas için kilo lazım mı?

SnareEcho

80+ Silver
çıksa bile omuzların genişleyeceği için çıkmış gibi gözükmez.
sporla beraber götütrüsen çıkmaz
Evde yapcam bir problem olur mu?
Şimdilik resmini verdiğim suların biri 6 kilo 10 gram. Bundan dört tane her ele iki tane su koymayı planlıyorum. Ama önce her ele bir su. Sonra her ele bir su+ yarısı dolu su yapmayı planlıyorum. Eğer ilerleme görürsem dambıl alacağım. Tabi bunlarla kalmayacağım
Başka hareketler de yapacağım. Şimdilik bunlar iyi mi? Zaten Lise 2 gibi spor salonuna gitmeyi planlıyorum.
IMG_20231010_214445.jpg
Mesaj otomatik birleştirildi:

boyumuz aynı az çok benziyoruzdur , ama vücut tipi kişiden kişiye değişebiliyor. spora başladığımda 75 kiloydum şuan 85. 75 kilodan eser yok hiçbir hattım belli olmuyordu. uzun lafı kısası kaslı görünmek istiyorsan hayvan gibi yemen lazım. bir de tavsiye olarak imkanın varsa spor salonuna gitmeni öneririm. ben de evde başlamıştım. evde gelişimin çok az olur.
12 yaş spor salonuna erken bence. 16 yaşında başlamayı planlıyorum.

Galatasaray8

80+ Bronze
Evde yapcam bir problem olur mu?
Şimdilik resmini verdiğim suların biri 6 kilo 10 gram. Bundan dört tane her ele iki tane su koymayı planlıyorum. Eğer ilerleme görürsem dambıl alacağım. Tabi bunlarla kalmayacağım
Başka hareketler de yapacağım. Şimdilik bunlar iyi mi? Zaten Lise 2 gibi spor salonuna gitmeyi planlıyorum.
Alıntıyı görüntüle

12 yaş spor salonuna erken bence. 16 yaşında başlamayı planlıyorum.
kral bence güzel bi salona git sana yardımcı da olurlar orda . evde su şişeleri ile olacak iş değil bu.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Aynen öyle bişeyim.

Krallar boy 180 değil 183 falan diyelim. Peki ortalama kaç kiloya kadar çıkarım? Her gün yapacağıma söz vermiyorum söyleyeyim onu.
Böyle diyorsan 2 haftaya kalmaz bırakırsın.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,385
İsim
Hakan
Bende biliyorum kral ama 12 yaş çok erken. Dediğim gibi ilerleme görürsem dambıl alcam.
O Su'ları içmede, karbonhidrat protein sana kılo aldırır cok basıt normal harcadıgın kalorinin 300-400 üzerinde yersen kilo alırsın, 500 ve üstüne çıakrsan artık yağlanırsın

SnareEcho

80+ Silver
O Su'ları içmede, karbonhidrat protein sana kılo aldırır cok basıt normal harcadıgın kalorinin 300-400 üzerinde yersen kilo alırsın, 500 ve üstüne çıakrsan artık yağlanırsın
Karbonhidratın dibine vuruyorum zaten. Pilavla ekmek yiyorum. Makarna ile de aynı şekilde. Merak etme evde şu var.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Karbonhidratın dibine vuruyorum zaten. Pilavla ekmek yiyorum. Makarna ile de aynı şekilde. Merak etme evde şu var.
Alman gereken kalorinin üstüne çıkamadıkça pilavla ekmek yemene gerek yok,öğün sayını arttır sadece.

SnareEcho

80+ Silver
Günde 1-1buçuk saat spora ayıramayacak kadar ders çalışman garip.
Reis uyuyana kadar ders var ztn. Ödev değil test. Zaten test bitiyor yarım saat sonra uyku. 23.30

Alman gereken kalorinin üstüne çıkamadıkça pilavla ekmek yemene gerek yok,öğün sayını arttır sadece.
Yok ben tadı güzel diye yiyorum 😂

Gün içinde meyve öğünü yapmak gibi mi?

Top Bottom